Çameli'de karın keyfini kayarak yaşadılar

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.01.2022 - 10:49, Güncelleme: 24.01.2022 - 10:49
 

Çameli'de karın keyfini kayarak yaşadılar

Denizli’nin Çameli İlçesi’nde etkili olan kar yağışı vatandaşları sevindirirken hayatı da olumsuz etkiliyor. İlçede önceki gün yoğun kar yağışının ardından bazı vatandaşlar ilçede kayak takımları ile kayarken soğuk hava dalgasının etkili olması nedeniyle açılan yollar buz tuttu.

Meteoroloji ve Valiliğin yoğun kar ve soğuk havanın etkili olacağı uyarısı yapmasının ardından, kent merkezi ve tüm ilçeler yoğun kar yağışının altında kaldı. Kar yağışının en çok etkili olduğu ilçelerden olan Çameli’de, ilçe merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreyi geçerken yüksek kesimlerde 40 santimetreyi buldu. İlçede etkili kar yağışı sonrası Kalınkoz Mahallesi’nde 30 santimetreye ulaşan kar kalınlığını fırsat bilen İlyas Kaplan ve Serdar Mayda, kayak takımları ile kaymaya başladı. Amatör olan İlyas Kaplan kayarken dengesini kaybederek düşmesi arkadaşlarını kahkahalara boğdu. Serdar Mayda ise tecrübesi ile mahallede 4 kilometre mesafe kat etti. Yağan kar ile birlikte soğuk havanın etkisi ile temizlenen yollar buz tuttu ve trafikte ilerlemek güçleşti. Vatandaşlar Pazar sabahı buzlar çözülünceye kadar araçlarını trafiğe çıkarmadı İlçede dün akşam saatlerine hava soğukluğu – 10 dereceye düştüğü ilerleyen saatlerde ise gece – 15 dereceyi gördüğü belirtildi.
Denizli’nin Çameli İlçesi’nde etkili olan kar yağışı vatandaşları sevindirirken hayatı da olumsuz etkiliyor. İlçede önceki gün yoğun kar yağışının ardından bazı vatandaşlar ilçede kayak takımları ile kayarken soğuk hava dalgasının etkili olması nedeniyle açılan yollar buz tuttu.

Meteoroloji ve Valiliğin yoğun kar ve soğuk havanın etkili olacağı uyarısı yapmasının ardından, kent merkezi ve tüm ilçeler yoğun kar yağışının altında kaldı. Kar yağışının en çok etkili olduğu ilçelerden olan Çameli’de, ilçe merkezinde kar kalınlığı 20 santimetreyi geçerken yüksek kesimlerde 40 santimetreyi buldu.

İlçede etkili kar yağışı sonrası Kalınkoz Mahallesi’nde 30 santimetreye ulaşan kar kalınlığını fırsat bilen İlyas Kaplan ve Serdar Mayda, kayak takımları ile kaymaya başladı. Amatör olan İlyas Kaplan kayarken dengesini kaybederek düşmesi arkadaşlarını kahkahalara boğdu. Serdar Mayda ise tecrübesi ile mahallede 4 kilometre mesafe kat etti.

Yağan kar ile birlikte soğuk havanın etkisi ile temizlenen yollar buz tuttu ve trafikte ilerlemek güçleşti. Vatandaşlar Pazar sabahı buzlar çözülünceye kadar araçlarını trafiğe çıkarmadı İlçede dün akşam saatlerine hava soğukluğu – 10 dereceye düştüğü ilerleyen saatlerde ise gece – 15 dereceyi gördüğü belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.