Çameli’liler Hasret Giderdi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.06.2021 - 12:43, Güncelleme: 27.06.2021 - 13:36
 

Çameli’liler Hasret Giderdi

Denizli’nin Çameli ilçesinde muhteşem bir program düzenlendi. Yerel sanatçıların yer aldığı programda önce hüzünlü ardandan neşeli türküler söylendi.

İlçenin tanınmış doktorlarından aynı zamanda şair, ressam, doktor ve sporcu kişiliği sevilen Dr. Özcan Özçeliğin ev sahipliğinde Çameli gecesi düzenlendi. Pamukkale TV’de canlı yayınlanan programda sunuculuğunu Rahman Doğan’ın yaptığı  Şevket İren Kızılırmak, Cemil Çağdaş, Alper Çağdaş, Ümit Tekin ve Yılmaz Seçkin'in sazları ve sözleriyle, Dr. Özcan Özçelik'in hoş sohbetiyle, Zeki Akyol ve Eser Erten'in Halk Oyunlarıyla, İsrafil Çağdaş'ın ise davul ritmiyle konuk olacağı ‘Rahman ile Neredeyiz?’ programı dopdolu geçti. 2 saat 20 dakika süren programda Çameli’nin yerel sanatçıları kendi eserlerini seslendirirken Çameli ilçesine ait yeni türkü ilk defa program da seslendirildi ve tam not aldı. Program süresi boyunca Pamukkale TV kanalının telefonları kilitlendi sosyal medya hesaplarından beğeni mesajları geldi. Çamelililerin özlediği program Cuma Gecesi kısıtlamaların başlamasıyla herkesi televizyon başında yerini aldı ve ilgiyle izlendi. Programın paylaşıldığı sosyal medya hesaplarında pandemi zamanında en güzel motivasyon inşallah en yakın zamanda canlı canlı izlemek konserlerde keyif çıkarırız diye sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.
Denizli’nin Çameli ilçesinde muhteşem bir program düzenlendi. Yerel sanatçıların yer aldığı programda önce hüzünlü ardandan neşeli türküler söylendi.

İlçenin tanınmış doktorlarından aynı zamanda şair, ressam, doktor ve sporcu kişiliği sevilen Dr. Özcan Özçeliğin ev sahipliğinde Çameli gecesi düzenlendi.

Pamukkale TV’de canlı yayınlanan programda sunuculuğunu Rahman Doğan’ın yaptığı  Şevket İren Kızılırmak, Cemil Çağdaş, Alper Çağdaş, Ümit Tekin ve Yılmaz Seçkin'in sazları ve sözleriyle, Dr. Özcan Özçelik'in hoş sohbetiyle, Zeki Akyol ve Eser Erten'in Halk Oyunlarıyla, İsrafil Çağdaş'ın ise davul ritmiyle konuk olacağı ‘Rahman ile Neredeyiz?’ programı dopdolu geçti.

2 saat 20 dakika süren programda Çameli’nin yerel sanatçıları kendi eserlerini seslendirirken Çameli ilçesine ait yeni türkü ilk defa program da seslendirildi ve tam not aldı. Program süresi boyunca Pamukkale TV kanalının telefonları kilitlendi sosyal medya hesaplarından beğeni mesajları geldi. Çamelililerin özlediği program Cuma Gecesi kısıtlamaların başlamasıyla herkesi televizyon başında yerini aldı ve ilgiyle izlendi.

Programın paylaşıldığı sosyal medya hesaplarında pandemi zamanında en güzel motivasyon inşallah en yakın zamanda canlı canlı izlemek konserlerde keyif çıkarırız diye sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.