Çameli’nin 31 Mahallesinde Kurban Bayramı Temizliği

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.07.2021 - 08:49, Güncelleme: 16.07.2021 - 08:49
 

Çameli’nin 31 Mahallesinde Kurban Bayramı Temizliği

Çameli Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde sürdürdüğü temizlik çalışmalarına hız kattı. 31 Mahallede temizlik çalışmaları devam ediyor.

Çameli Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından İlçe genelinde çalışmalar yürütülüyor. Tüm Mahallelerde başlatılan temizlik seferberliği ilçe merkezi başta olmak üzere kaldırım kenarlarındaki ve kavşaklardaki yabani otlar temizlenip görsel kirliliğin önüne geçiliyor. Kurban Bayramı öncesinde 31 mahallede de temizlik çalışması başlattıklarını ifade eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Temizliği imanın parçası olarak kabul etmiş, kendisini ve çevresini temiz tutmakla yükümlü kılınmış kişiler olarak evimize gösterdiğimiz özeni çevremize de gösteriyoruz ve ‘Evimiz Çameli ’ diyoruz. Çameli’nin Cadde ve sokaklarından mahallerine kadar geniş bir alanda temizlik işlerine önem veriyoruz ve bu sayede ortaya tertemiz bir Çameli çıkıyor. ” Temiz bir Çameli ‘’ anlayışıyla hareket eden daha temiz, güzel ve yaşanılabilir bir Çameli için çalışmalara aralıksız devam edecek” dedi.
Çameli Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde ilçe genelinde sürdürdüğü temizlik çalışmalarına hız kattı. 31 Mahallede temizlik çalışmaları devam ediyor.

Çameli Belediyesi Fen İşleri ekipleri tarafından İlçe genelinde çalışmalar yürütülüyor. Tüm Mahallelerde başlatılan temizlik seferberliği ilçe merkezi başta olmak üzere kaldırım kenarlarındaki ve kavşaklardaki yabani otlar temizlenip görsel kirliliğin önüne geçiliyor.

Kurban Bayramı öncesinde 31 mahallede de temizlik çalışması başlattıklarını ifade eden Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, “Temizliği imanın parçası olarak kabul etmiş, kendisini ve çevresini temiz tutmakla yükümlü kılınmış kişiler olarak evimize gösterdiğimiz özeni çevremize de gösteriyoruz ve ‘Evimiz Çameli ’ diyoruz.

Çameli’nin Cadde ve sokaklarından mahallerine kadar geniş bir alanda temizlik işlerine önem veriyoruz ve bu sayede ortaya tertemiz bir Çameli çıkıyor. ” Temiz bir Çameli ‘’ anlayışıyla hareket eden daha temiz, güzel ve yaşanılabilir bir Çameli için çalışmalara aralıksız devam edecek” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.