CHP Buldan İlçe Kongresi gerçekleşti

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.10.2021 - 15:41, Güncelleme: 24.10.2021 - 15:41
 

CHP Buldan İlçe Kongresi gerçekleşti

Cumhuriyet Halk Partisi (CH) Buldan Olağanüstü İlçe Kongresinde başkanlığa Şenol Cerit seçildi.

Mustafa Akın Başbuğ ve yönetiminin istifasıyla boşalan CHP Buldan İlçe Başkanlığı için olağanüstü kongre yapıldı. Divan Başkanlığını İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun yaptığı kongrede tek liste ile aday olan Şenol Cerit,  kullanılan oyların tamamını alarak başkan seçildi. Buldan’da Mustafa Akın Başbuğ ve yönetiminin istifa etmesi üzerine olağanüstü kongre kararı alınmış ve kongreye kadar ilçe başkanlığı görevini Gençlik Kolları İlçe Başkanı Hasan Kocaman yürütmüştü. CERİT’İN YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU: Şenol Cerit (Başkan) Hüseyin Yangöz Ecem Yeşildağ Müjgan Yiğit Keyik Zihni Uysal Mehmet Tekinaslan İbrahim Şenözen Fatoş Özen Merve Koçer Özkan Gümüş Osman Can Duyar Veli Aksüt
Cumhuriyet Halk Partisi (CH) Buldan Olağanüstü İlçe Kongresinde başkanlığa Şenol Cerit seçildi.

Mustafa Akın Başbuğ ve yönetiminin istifasıyla boşalan CHP Buldan İlçe Başkanlığı için olağanüstü kongre yapıldı. Divan Başkanlığını İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun yaptığı kongrede tek liste ile aday olan Şenol Cerit,  kullanılan oyların tamamını alarak başkan seçildi.

Buldan’da Mustafa Akın Başbuğ ve yönetiminin istifa etmesi üzerine olağanüstü kongre kararı alınmış ve kongreye kadar ilçe başkanlığı görevini Gençlik Kolları İlçe Başkanı Hasan Kocaman yürütmüştü.

CERİT’İN YÖNETİMİ ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU:

Şenol Cerit (Başkan)

Hüseyin Yangöz

Ecem Yeşildağ

Müjgan Yiğit Keyik

Zihni Uysal

Mehmet Tekinaslan

İbrahim Şenözen

Fatoş Özen

Merve Koçer

Özkan Gümüş

Osman Can Duyar

Veli Aksüt

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.