CHP’de iki meclis üyesi yuvaya geri döndü

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.09.2021 - 12:34, Güncelleme: 02.09.2021 - 12:38
 

CHP’de iki meclis üyesi yuvaya geri döndü

Cumhuriyet Halk Partisi’nde yıllarca İlçe Başkanlığı yapan ve 2019 Yerel seçimlerinde başka partilerden Belediye Meclis üyeliklerine seçilen Ali Beşparmakkaya ve Ergün Ersoy, yeniden CHP saflarına katıldılar.

Baklan Belediye Meclis Üyesi Ali Beşparmakkaya ve Çal Belediye Meclis Üyesi Ergün Gürsoy CHP İl Başkanlığında rozet takarak yeniden CHP’li oldular. 1991 yılında CHP’ye üye olan ve 15 yıl Baklan İlçe Başkanlığı yapan 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Belediye Meclis üyeliğine aday olduğu için Partisinden istifa eden Ali Beşparmakkaya, yeniden partisine katıldığı için mutlu olduğunu söyledi. SHP Gençlik kollarında siyasete başlayan, CHP Çal İlçe Örgütünde 8 yıl ilçe yöneticiliği, 5 yıl Belediye Meclis üyeliği, 5 yıl İl Genel Meclisi üyeliği ve 5 yıl ilçe başkanlığı yaptıktan sonra 2019 yerel seçimlerinde DSP’den Belediye Meclis Üyesi seçilen Ergün Gürsoy da yeniden CHP çatısı altında siyaset yapmanın heyecanını yaşadığını söyledi. Beşparmakkaya ve Gürsoy’a parti rozetlerini takan İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda partimize üye kazandırmaya devam ediyoruz. Yıllarca CHP çatısı altında siyaset yapmış değerlerimizi yeniden partimize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin sorunları her geçen gün artarken, vatandaşlarımız evine ekmek götüremez durumdayken ne yazık ki iktidar partileri kendi gündemlerinden vatandaşın gündemini görmezden gelmeye devam ediyor. Yapılacak ilk seçimlerde CHP iktidarını kurmak için herkesi CHP çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi’nde yıllarca İlçe Başkanlığı yapan ve 2019 Yerel seçimlerinde başka partilerden Belediye Meclis üyeliklerine seçilen Ali Beşparmakkaya ve Ergün Ersoy, yeniden CHP saflarına katıldılar.

Baklan Belediye Meclis Üyesi Ali Beşparmakkaya ve Çal Belediye Meclis Üyesi Ergün Gürsoy CHP İl Başkanlığında rozet takarak yeniden CHP’li oldular.

1991 yılında CHP’ye üye olan ve 15 yıl Baklan İlçe Başkanlığı yapan 2019 yerel seçimlerinde İYİ Parti’den Belediye Meclis üyeliğine aday olduğu için Partisinden istifa eden Ali Beşparmakkaya, yeniden partisine katıldığı için mutlu olduğunu söyledi.

SHP Gençlik kollarında siyasete başlayan, CHP Çal İlçe Örgütünde 8 yıl ilçe yöneticiliği, 5 yıl Belediye Meclis üyeliği, 5 yıl İl Genel Meclisi üyeliği ve 5 yıl ilçe başkanlığı yaptıktan sonra 2019 yerel seçimlerinde DSP’den Belediye Meclis Üyesi seçilen Ergün Gürsoy da yeniden CHP çatısı altında siyaset yapmanın heyecanını yaşadığını söyledi.

Beşparmakkaya ve Gürsoy’a parti rozetlerini takan İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Genel Başkanımızın talimatları doğrultusunda partimize üye kazandırmaya devam ediyoruz. Yıllarca CHP çatısı altında siyaset yapmış değerlerimizi yeniden partimize kazandırmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Ülkemizin sorunları her geçen gün artarken, vatandaşlarımız evine ekmek götüremez durumdayken ne yazık ki iktidar partileri kendi gündemlerinden vatandaşın gündemini görmezden gelmeye devam ediyor. Yapılacak ilk seçimlerde CHP iktidarını kurmak için herkesi CHP çatısı altında siyaset yapmaya davet ediyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.