Çivril Devlet Hastanesi ile ilgili valilikten açıklama

DENİZLİ 14.01.2017 - 09:13, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Çivril Devlet Hastanesi ile ilgili valilikten açıklama

Yağışlar nedeniyle Çivril ilçesinde yeni yapılan Devlet Hastanesi’nin içerisi sular içinde kalması ve duvarlarının aşırı nemden dolayı kabarması haberiyle ilgili Denizli Valiliği’nden bir basın açıklaması yapıldı.

Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığımızca yapılmakta olan Denizli Çivril Devlet Hastanesinin kesin kabulü henüz yapılmamış olup, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince görevlendirilen mühendisler tarafından binanın eksiklikleri tutanak ile kayıt altına alınıp, Sağlık Bakanlığı ve ilgili müteahhit firmaya bildirilmiştir. Müteahhit firma eksikliklerin tamamlanması için çalışmalara başlamış olup, kış koşullarından dolayı çalışmalara ara vermiştir.   Hava şartlarının düzelmesiyle çalışmalar kaldığı yerden devam edecek olup, eksiklikler tamamlandıktan sonra binanın kesin kabulü yapılacaktır. Denizli Çivril Devlet Hastanesine taahhüt edilen ödeneğin geri çekilmesi gibi bir durum söz konusu olmayıp, yasal mevzuat hükümlerince ihale süreçleri devam etmektedir.   Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
Yağışlar nedeniyle Çivril ilçesinde yeni yapılan Devlet Hastanesi’nin içerisi sular içinde kalması ve duvarlarının aşırı nemden dolayı kabarması haberiyle ilgili Denizli Valiliği’nden bir basın açıklaması yapıldı.

Denizli Valiliği'nden yapılan açıklamada, Sağlık Bakanlığımızca yapılmakta olan Denizli Çivril Devlet Hastanesinin kesin kabulü henüz yapılmamış olup, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince görevlendirilen mühendisler tarafından binanın eksiklikleri tutanak ile kayıt altına alınıp, Sağlık Bakanlığı ve ilgili müteahhit firmaya bildirilmiştir. Müteahhit firma eksikliklerin tamamlanması için çalışmalara başlamış olup, kış koşullarından dolayı çalışmalara ara vermiştir.

 

Hava şartlarının düzelmesiyle çalışmalar kaldığı yerden devam edecek olup, eksiklikler tamamlandıktan sonra binanın kesin kabulü yapılacaktır. Denizli Çivril Devlet Hastanesine taahhüt edilen ödeneğin geri çekilmesi gibi bir durum söz konusu olmayıp, yasal mevzuat hükümlerince ihale süreçleri devam etmektedir.

 

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.