Çobanoğlu; “Bu sürecin Pamukkale halkı adına takipçisi olacağız”

SİYASET 31.03.2021 - 11:41, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:58
 

Çobanoğlu; “Bu sürecin Pamukkale halkı adına takipçisi olacağız”

İyi Parti Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, Pamukkale Belediyesi’nde yaşanan yolsuzluk sürecinin takipçisi olacaklarını söyledi.   Geçtiğimiz günlerde Pamukkale Belediyesi yolsuzluk iddiaları ile gündeme geldi. Eski belediye Başkanı  Hüseyin Gürlesin ve eski başkan yardımcısı Selim Arkan’ın Bağbaşı ve Aktepe Kültür Merkezleri’yle ilgili yüklenici firmaya haksız ödeme yaptıkları ve belediyeyi zarara uğrattıkları iddia edildi.    İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu konuyla ilgili yazılı açıklama yaparak sürecin takipçisi olacaklarını belirtti. Başkan Çobanoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;   “Pamukkale Belediyesi’nde yaşanan yolsuzluk iddialarını bizlerde vatandaşlarımız gibi basın aracılığıyla takip ediyoruz. Yaşanan gelişmeleri üzülerek takip ederken 31 Mart seçimlerinin ardından tarafımızca da belediye meclisinde önergeler sunarak, konunun parti olarak da takipçisi olmuştuk.    Yaşanan sorunlar Pamukkale ilçemiz ve Denizlimiz için kaygı verici hale dönüşmüştür. Vatandaşlarımızın paralarının şirket yetkililerine peşkeş çekilmesi kimse için kabul edilebilir bir durum değildir. Her bir hemşerimizin hizmet alma hakkının arkasında bu tür çirkin dolapların döndürülmesi hem belediyeye hem de belediye yetkililerine olan güvenimizi sarsmakta hem de başka yolsuzlukların yaşanıp yaşanmadığı sorusunu gündeme getirmektedir.    İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan soruşturma tüm şeffaflığı ile kamuoyu ile paylaşılarak kamu vicdanı ve kamu güveni ön planda tutulmalıdır. Vatandaşlarımızın alın teri olan paraların akıbetini sormak herkesin hakkı olduğu gibi herkesin de görevi haline gelmiştir.    Bizler İyi Parti olarak görev ve sorumluluklarımızın farkında olarak bu konunun daimi takipçisi olacağımızı bir kere daha kamuoyuna duyuruyor ve konunun en kısa zamanda sonuca erdirilerek, haksız ödeme yapanların yüce Türk Adaletine teslim edilmesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.  

İyi Parti Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu, Pamukkale Belediyesi’nde yaşanan yolsuzluk sürecinin takipçisi olacaklarını söyledi.

 

Geçtiğimiz günlerde Pamukkale Belediyesi yolsuzluk iddiaları ile gündeme geldi. Eski belediye Başkanı  Hüseyin Gürlesin ve eski başkan yardımcısı Selim Arkan’ın Bağbaşı ve Aktepe Kültür Merkezleri’yle ilgili yüklenici firmaya haksız ödeme yaptıkları ve belediyeyi zarara uğrattıkları iddia edildi. 

 

İYİ Parti Pamukkale İlçe Başkanı Mustafa Çobanoğlu konuyla ilgili yazılı açıklama yaparak sürecin takipçisi olacaklarını belirtti. Başkan Çobanoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

 

“Pamukkale Belediyesi’nde yaşanan yolsuzluk iddialarını bizlerde vatandaşlarımız gibi basın aracılığıyla takip ediyoruz. Yaşanan gelişmeleri üzülerek takip ederken 31 Mart seçimlerinin ardından tarafımızca da belediye meclisinde önergeler sunarak, konunun parti olarak da takipçisi olmuştuk. 

 

Yaşanan sorunlar Pamukkale ilçemiz ve Denizlimiz için kaygı verici hale dönüşmüştür. Vatandaşlarımızın paralarının şirket yetkililerine peşkeş çekilmesi kimse için kabul edilebilir bir durum değildir. Her bir hemşerimizin hizmet alma hakkının arkasında bu tür çirkin dolapların döndürülmesi hem belediyeye hem de belediye yetkililerine olan güvenimizi sarsmakta hem de başka yolsuzlukların yaşanıp yaşanmadığı sorusunu gündeme getirmektedir. 

 

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan soruşturma tüm şeffaflığı ile kamuoyu ile paylaşılarak kamu vicdanı ve kamu güveni ön planda tutulmalıdır. Vatandaşlarımızın alın teri olan paraların akıbetini sormak herkesin hakkı olduğu gibi herkesin de görevi haline gelmiştir. 

 

Bizler İyi Parti olarak görev ve sorumluluklarımızın farkında olarak bu konunun daimi takipçisi olacağımızı bir kere daha kamuoyuna duyuruyor ve konunun en kısa zamanda sonuca erdirilerek, haksız ödeme yapanların yüce Türk Adaletine teslim edilmesini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.