Çobanoğlu; “Denizli’den Bir ‘Yalancı ve Cahil’ Geçti!”

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 13.08.2022 - 15:43, Güncelleme: 13.08.2022 - 15:43
 

Çobanoğlu; “Denizli’den Bir ‘Yalancı ve Cahil’ Geçti!”

Vatan Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu yaptığı yazılı açıklamada, geçtiğimiz günlerde, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Denizli ziyaretinde bir yerel televizyonda yaptığı konuşmasına atıfta bulunarak “Denizli’den bir yalancı ve cahil geçti” dedi.

Mehmet Çobanoğlu açıklamasında; “Siyaset halka hizmet anlayışıdır ve dürüst insanların işidir.  Bağımsız ve başı dik Türkiye mücadelesi veren Vatan Partisi yıllardır yalan üzerine kurulu politikaları elinin tersi ile itmiştir. Geçtiğimiz günlerde kentimizi ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan değerli bir yerel kanalımızda “2018 seçimlerinde Sayın Erdoğan sadece AK Partinin oyları ile kazanmadı. MHP ile ittifak kurdular MHP aday çıkarmadı. Hatta Doğu Perinçek’te. O tür partilerin örtülü ya da açık desteğiyle ortak aday oldu Sayın Erdoğan ondan sonra seçilebildi.” diye bir konuşma yapmıştır. Sayın Babacan sanırım o seçimlerde oy kullanmamış. Kullandıysa da sandıkta kendisine verilen oy pusulasına bakmamış. Oy pusulasına baksaydı pusulanın son sırasında aday olarak Sayın Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek’i görürdü. Yüzü bile kızarmadan yalan söyleyebilmek her yiğidin harcı değildir. Sayın Babacan bu işlerin piri olduğunu kanıtlamıştır. İNSANLARIN ÜZERİNE BOMBA ATILMASINDAN MEDET UMANLARIN AHLAKI! Irak’ın ABD tarafından işgali için canını dişine takan Sayın Babacan Iraklı vatandaşların ölümü üzerinden gelecek 8.5 milyar dolar için takla atacak bir ahlak anlayışına sahiptir. Şimdi de çıkmış “para kolay bulunur” diyor. Biz onun nasıl para bulduğunu biliyoruz. Dün Iraklı vatandaşların ölümü üzerinden para bulanlar yarın Türk vatandaşlarının ölümü üzerinden para bulurlar. 2018’de Vatan Partisi, kendi adayı Sayın Dr. Doğu Perinçek ile seçime katıldı. Hiçbir “ortak adayı” desteklemedi. Seksen milyon yurttaşın önünde gerçekleşen bu basit gerçeği bile çarpıtabilmek ancak Atlantikçi ahlakıyla açıklanabilir. Atlantikçi ve kan simsarı Babacan’dan deva uman Biden tayfası altılı masaya yoldaşları hayırlı olsun."
Vatan Partisi Denizli İl Başkanı Mehmet Çobanoğlu yaptığı yazılı açıklamada, geçtiğimiz günlerde, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ın Denizli ziyaretinde bir yerel televizyonda yaptığı konuşmasına atıfta bulunarak “Denizli’den bir yalancı ve cahil geçti” dedi.

Mehmet Çobanoğlu açıklamasında; “Siyaset halka hizmet anlayışıdır ve dürüst insanların işidir.  Bağımsız ve başı dik Türkiye mücadelesi veren Vatan Partisi yıllardır yalan üzerine kurulu politikaları elinin tersi ile itmiştir. Geçtiğimiz günlerde kentimizi ziyaret eden DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan değerli bir yerel kanalımızda “2018 seçimlerinde Sayın Erdoğan sadece AK Partinin oyları ile kazanmadı. MHP ile ittifak kurdular MHP aday çıkarmadı. Hatta Doğu Perinçek’te. O tür partilerin örtülü ya da açık desteğiyle ortak aday oldu Sayın Erdoğan ondan sonra seçilebildi.” diye bir konuşma yapmıştır. Sayın Babacan sanırım o seçimlerde oy kullanmamış. Kullandıysa da sandıkta kendisine verilen oy pusulasına bakmamış. Oy pusulasına baksaydı pusulanın son sırasında aday olarak Sayın Genel Başkanımız Dr. Doğu Perinçek’i görürdü.

Yüzü bile kızarmadan yalan söyleyebilmek her yiğidin harcı değildir. Sayın Babacan bu işlerin piri olduğunu kanıtlamıştır.

İNSANLARIN ÜZERİNE BOMBA ATILMASINDAN MEDET UMANLARIN AHLAKI!

Irak’ın ABD tarafından işgali için canını dişine takan Sayın Babacan Iraklı vatandaşların ölümü üzerinden gelecek 8.5 milyar dolar için takla atacak bir ahlak anlayışına sahiptir. Şimdi de çıkmış “para kolay bulunur” diyor. Biz onun nasıl para bulduğunu biliyoruz. Dün Iraklı vatandaşların ölümü üzerinden para bulanlar yarın Türk vatandaşlarının ölümü üzerinden para bulurlar.

2018’de Vatan Partisi, kendi adayı Sayın Dr. Doğu Perinçek ile seçime katıldı. Hiçbir “ortak adayı” desteklemedi. Seksen milyon yurttaşın önünde gerçekleşen bu basit gerçeği bile çarpıtabilmek ancak Atlantikçi ahlakıyla açıklanabilir.

Atlantikçi ve kan simsarı Babacan’dan deva uman Biden tayfası altılı masaya yoldaşları hayırlı olsun."

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.