DASKF, dayanışma çağrısı yaptı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 28.08.2021 - 10:42, Güncelleme: 28.08.2021 - 10:42
 

DASKF, dayanışma çağrısı yaptı

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayşe Sarıkaya, lig öncesinde ‘Bir elin nesi var iki elin sesi var’ diyerek kulüpler arası dayanışma çağrısı yaptı. ““Veren el alan elden daha değerlidir” diyen Sarıkaya, iş dünyasına da seslenmeyi ihmal etmedi.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan Denizli Süper ve 1. Amatör liglerin başlamasına sayılı günler kala anlamlı bir kampanya geldi. Takımların hazırlıklarını sürdürdüğü dönemde gerek takımlar arasındaki bağın güçlenmesi ve gerekse de daha fazla kaynaşmayı sağlama adına harekete geçen federasyon, kulüpler arası “bir elin nesi var iki elin sesi var” diyerek paylaşma çağrısında bulundu. Federasyona kayıtlı kulüplerin zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğine dikkat çeken ve proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, kulüplerimizde kullanılmayan ya da fazla malzemelerin diğer takımlarımız ile paylaşılmasının önemine vurgu yaptı. “VEREN EL ALAN ELDEN DAHA DEĞERLİDİR” Pandemi döneminde liglerin oynanmamasının kulüplere olumsuz yansımalarının olduğuna değinen ve bu süreçte kulüp yönetimlerinin de sıkıntılı bir süreç yaşadığına dikkat çeken Sarıkaya, “Sponsor ve spora gönül vermiş insanların destekleri ile ayakta kalma mücadele veren kulüplerimize daha fazla destek olmak demek bu şehirde yaşayan insanlara verilecek en büyük hizmettir. Veren el alan elden daha değerlidir. Bizler federasyon yönetimi olarak seçim döneminde kulüplerimizi rahatlatma anlamında verdiğimiz sözleri bir bir hayata geçirmeye başladık. Bu süreçte kulüpler arasındaki bağı daha da güçlendirmek amacıyla “bir elin nesi var iki elin sesi var” diyerek kulüpler arasında paylaşma çağrısı yapıyoruz” dedi.   İŞ DÜNYASINA DA SESLENDİ Kulüplerin bir takım ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken Sarıkaya, iş dünyasına da çağrıda bulunmayı ihmal etmedi. Sarıkaya, “Federasyonumuza yapılan ziyaretlerde kulüplerimizin eksiklerinin olduğu aktarıldı. Biz de bu düşünceden hareketle kulüplerimize bünyesinde bulunan ve kullanılmayan ihtiyaç fazlası malzemelerin paylaşılması amacıyla çağrı yapmak istedik. Bunların başında maç topu, antrenman topu, ayakkabı, eşofman, çorap gibi malzemeler var ise federasyon olarak aracılık yapıp malzemeleri eksik olan takımlarımıza kulüplerimiz adına ulaştırmak istiyoruz. Son günlerde yaşanan yangın ve sel felaketlerindeki davranışlarımız ile hala insanlığı yaşatmak isteyen duyarlı halkımızın bu çağrımıza da aynı hassasiyet ile yaklaşacağına inanıyoruz. Bizi biz yapan en büyük hasletlerden birinin paylaşmak olduğu düşünürsek gelin el ele verip aramızdaki dayanışmayı daha da artırıp aile olmanın gereğini gerine getirelim” dedi.
Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ayşe Sarıkaya, lig öncesinde ‘Bir elin nesi var iki elin sesi var’ diyerek kulüpler arası dayanışma çağrısı yaptı. ““Veren el alan elden daha değerlidir” diyen Sarıkaya, iş dünyasına da seslenmeyi ihmal etmedi.

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndan Denizli Süper ve 1. Amatör liglerin başlamasına sayılı günler kala anlamlı bir kampanya geldi. Takımların hazırlıklarını sürdürdüğü dönemde gerek takımlar arasındaki bağın güçlenmesi ve gerekse de daha fazla kaynaşmayı sağlama adına harekete geçen federasyon, kulüpler arası “bir elin nesi var iki elin sesi var” diyerek paylaşma çağrısında bulundu. Federasyona kayıtlı kulüplerin zor şartlar altında yaşam mücadelesi verdiğine dikkat çeken ve proje ile ilgili açıklamalarda bulunan Denizli ASKF Başkanı Ayşe Sarıkaya, kulüplerimizde kullanılmayan ya da fazla malzemelerin diğer takımlarımız ile paylaşılmasının önemine vurgu yaptı.

“VEREN EL ALAN ELDEN DAHA DEĞERLİDİR”

Pandemi döneminde liglerin oynanmamasının kulüplere olumsuz yansımalarının olduğuna değinen ve bu süreçte kulüp yönetimlerinin de sıkıntılı bir süreç yaşadığına dikkat çeken Sarıkaya, “Sponsor ve spora gönül vermiş insanların destekleri ile ayakta kalma mücadele veren kulüplerimize daha fazla destek olmak demek bu şehirde yaşayan insanlara verilecek en büyük hizmettir. Veren el alan elden daha değerlidir. Bizler federasyon yönetimi olarak seçim döneminde kulüplerimizi rahatlatma anlamında verdiğimiz sözleri bir bir hayata geçirmeye başladık. Bu süreçte kulüpler arasındaki bağı daha da güçlendirmek amacıyla “bir elin nesi var iki elin sesi var” diyerek kulüpler arasında paylaşma çağrısı yapıyoruz” dedi.

 

İŞ DÜNYASINA DA SESLENDİ

Kulüplerin bir takım ihtiyaçları olduğuna dikkat çeken Sarıkaya, iş dünyasına da çağrıda bulunmayı ihmal etmedi. Sarıkaya, “Federasyonumuza yapılan ziyaretlerde kulüplerimizin eksiklerinin olduğu aktarıldı. Biz de bu düşünceden hareketle kulüplerimize bünyesinde bulunan ve kullanılmayan ihtiyaç fazlası malzemelerin paylaşılması amacıyla çağrı yapmak istedik. Bunların başında maç topu, antrenman topu, ayakkabı, eşofman, çorap gibi malzemeler var ise federasyon olarak aracılık yapıp malzemeleri eksik olan takımlarımıza kulüplerimiz adına ulaştırmak istiyoruz. Son günlerde yaşanan yangın ve sel felaketlerindeki davranışlarımız ile hala insanlığı yaşatmak isteyen duyarlı halkımızın bu çağrımıza da aynı hassasiyet ile yaklaşacağına inanıyoruz. Bizi biz yapan en büyük hasletlerden birinin paylaşmak olduğu düşünürsek gelin el ele verip aramızdaki dayanışmayı daha da artırıp aile olmanın gereğini gerine getirelim” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.