Demokrasi destanı fotoğraflarla anlatıldı

BÜYÜKŞEHİR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.07.2022 - 12:20, Güncelleme: 15.07.2022 - 12:20
 

Demokrasi destanı fotoğraflarla anlatıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlediği fotoğraf sergisi açıldı. 15 Temmuz’da yaşanılan demokrasi destanı ve kahramanlıkların anlatıldığı sergide Denizli ve Türkiye’nin farklı illerinden çekilmiş fotoğraflar yer alıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi düzenledi. 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi’ne Denizli Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Garnizon Komutan Vekili İstihbarat Albay Aziz Çiçek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip ve beraberindekiler ile vatandaşlar katıldı. Vali Atik, Başkan Zolan ve beraberindekiler sergide bulunan fotoğrafları inceleyerek 15 Temmuz 2016'da Denizli ve Türkiye'de yaşanılanları yad etti. Protokol üyeleri daha sonra burada bulunan 15 Temmuz Anı Defterini imzaladı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik basın mensuplarına yaptığı açıklamada 15 Temmuz 2016’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla Türk milletinin sokaklara ve meydanlara inerek hain darbe girişimine karşı tek vücut olduğunu anlattı. Sergide Türk milletinin kahramanlıkları anlatılıyor Vali Atik, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Allah şehitlerimize rahmet eylesin, bu vatan kolay vatan olmadı. Biz zorlu bir coğrafyada yaşıyoruz ve bu coğrafyada yaşamanın bedelini ödüyoruz. Ama tarihimizin hiçbir döneminde böyle bir yapıyla karşılaşılmamıştır. O gün Türk milletinin olağanüstü gayretiyle bu girişim sonuçsuz kılınmıştır.” Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fotoğraf sergisinde Denizli ve Türkiye’de 15 Temmuz 2016’da yaşanan kahramanlıkların anlatıldığı 40 fotoğraf bulunuyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla düzenlediği fotoğraf sergisi açıldı. 15 Temmuz’da yaşanılan demokrasi destanı ve kahramanlıkların anlatıldığı sergide Denizli ve Türkiye’nin farklı illerinden çekilmiş fotoğraflar yer alıyor.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında fotoğraf sergisi düzenledi. 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi’ne Denizli Valisi Ali Fuat Atik, AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök, Garnizon Komutan Vekili İstihbarat Albay Aziz Çiçek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Yusuf Garip ve beraberindekiler ile vatandaşlar katıldı. Vali Atik, Başkan Zolan ve beraberindekiler sergide bulunan fotoğrafları inceleyerek 15 Temmuz 2016'da Denizli ve Türkiye'de yaşanılanları yad etti. Protokol üyeleri daha sonra burada bulunan 15 Temmuz Anı Defterini imzaladı. Denizli Valisi Ali Fuat Atik basın mensuplarına yaptığı açıklamada 15 Temmuz 2016’da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısıyla Türk milletinin sokaklara ve meydanlara inerek hain darbe girişimine karşı tek vücut olduğunu anlattı.

Sergide Türk milletinin kahramanlıkları anlatılıyor

Vali Atik, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Allah şehitlerimize rahmet eylesin, bu vatan kolay vatan olmadı. Biz zorlu bir coğrafyada yaşıyoruz ve bu coğrafyada yaşamanın bedelini ödüyoruz. Ama tarihimizin hiçbir döneminde böyle bir yapıyla karşılaşılmamıştır. O gün Türk milletinin olağanüstü gayretiyle bu girişim sonuçsuz kılınmıştır.” Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği fotoğraf sergisinde Denizli ve Türkiye’de 15 Temmuz 2016’da yaşanan kahramanlıkların anlatıldığı 40 fotoğraf bulunuyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.