DENİB Akademi’den B2B E-İhracat Odağında Dijital Pazarlama Eğitimi

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 10.11.2021 - 16:42, Güncelleme: 10.11.2021 - 16:42
 

DENİB Akademi’den B2B E-İhracat Odağında Dijital Pazarlama Eğitimi

DENİB AKADEMİ, “B2B E-İhracat Odağında Dijital Pazarlama Eğitimi”ni 10 Kasım 2021 tarihinde pandemi kuralları gereğince Denizli İhracatçılar Birliği’nde düzenledi.

MODS Bilgi Teknolojileri’nden Ersan Ertürk tarafından sunulan eğitim programında; temel dijital pazarlama dinamikleri & başarı ölçütleri (KPI), temel becerileriyle Google, Linkedln, Instagram, Youtube, Twitter reklamları, reklam hedefleme kabiliyetleri, yeniden pazarlama ile hedef satın alımcılarımızı internette takip, Linkedln, D&B, Kompass gibi araçlarla hedef satın alımcılara ulaşım, müşteri hizmetleri yönetimi, büyük veri kavramı, pazarlama otomasyonları, arama motoru optimizasyonu, e-posta reklamcılığı gibi konu başlıkları üzerinde duruldu. Eğitim programı, yapılan bilgilendirmelerin ve paylaşımların ardından soru-cevap bölümüyle devam etti. DENİB Akademi Eğitimlerine, 18 Kasım 2021 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenecek olan “Kurumlarda Zihin Haritaları Eğitimi” ile devam edecek. Eğitimlere dair detaylı bilgiye www.denib.gov.tr adresinden ulaşılmaktadır.
DENİB AKADEMİ, “B2B E-İhracat Odağında Dijital Pazarlama Eğitimi”ni 10 Kasım 2021 tarihinde pandemi kuralları gereğince Denizli İhracatçılar Birliği’nde düzenledi.

MODS Bilgi Teknolojileri’nden Ersan Ertürk tarafından sunulan eğitim programında; temel dijital pazarlama dinamikleri & başarı ölçütleri (KPI), temel becerileriyle Google, Linkedln, Instagram, Youtube, Twitter reklamları, reklam hedefleme kabiliyetleri, yeniden pazarlama ile hedef satın alımcılarımızı internette takip, Linkedln, D&B, Kompass gibi araçlarla hedef satın alımcılara ulaşım, müşteri hizmetleri yönetimi, büyük veri kavramı, pazarlama otomasyonları, arama motoru optimizasyonu, e-posta reklamcılığı gibi konu başlıkları üzerinde duruldu.

Eğitim programı, yapılan bilgilendirmelerin ve paylaşımların ardından soru-cevap bölümüyle devam etti.

DENİB Akademi Eğitimlerine, 18 Kasım 2021 tarihinde çevrimiçi olarak düzenlenecek olan “Kurumlarda Zihin Haritaları Eğitimi” ile devam edecek.

Eğitimlere dair detaylı bilgiye www.denib.gov.tr adresinden ulaşılmaktadır.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.