DENİB ‘E-İhracat’ bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yaptı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 17.09.2021 - 09:13, Güncelleme: 17.09.2021 - 09:13
 

DENİB ‘E-İhracat’ bilgilendirme toplantısına ev sahipliği yaptı

Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ev sahipliğinde “E-İhracat” bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Denizli İhracatçılar Birliği ile bir online alışveriş platformu işbirliğinde düzenlenen “E-İhracat” bilgilendirme toplantısı, DENİB konferans salonunda gerçekleştirildi. Toplantıda DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nun açılış konuşmasının ardından, alışveriş platformu temsilcisi Emrah Cora tarafından E-İhracatın avantajları ve fırsatları, en çok talep alan sektörler, 7/24 aktif mağaza oluşturma ve onaylanmış satıcı avantajları, üyelik farklılıkları, alışveriş platformunun devlet desteğiyle kullanımı konularında bilgilendirme yapıldı. Toplantı, yapılan bilgilendirmelerin ve paylaşımların ardından soru-cevap bölümüyle devam etti.    
Denizli İhracatçılar Birliği (DENİB) ev sahipliğinde “E-İhracat” bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Denizli İhracatçılar Birliği ile bir online alışveriş platformu işbirliğinde düzenlenen “E-İhracat” bilgilendirme toplantısı, DENİB konferans salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu’nun açılış konuşmasının ardından, alışveriş platformu temsilcisi Emrah Cora tarafından E-İhracatın avantajları ve fırsatları, en çok talep alan sektörler, 7/24 aktif mağaza oluşturma ve onaylanmış satıcı avantajları, üyelik farklılıkları, alışveriş platformunun devlet desteğiyle kullanımı konularında bilgilendirme yapıldı.

Toplantı, yapılan bilgilendirmelerin ve paylaşımların ardından soru-cevap bölümüyle devam etti.

 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.