Denizli 2019 Yılına Nasıl Bir Hava İle Girecek

HAVA DURUMU 31.12.2018 - 17:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli 2019 Yılına Nasıl Bir Hava İle Girecek

Hafta sonu güzel bir havanın ardından 2019 için plan yapan vatandaşların en çok araştırdığı konulardan biri de bu hafta hava durumu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ilçelerde ve Denizli merkezde soğuk hava etkili olmaya devam edecek.     Meteoroloji  bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklıklarında yavaş yavaş bir soğuk etkisini göstermeye başlayacak. Denizli 31 Aralık 2018'den yeni bir yıla geçerken 1 Ocak 2019 gününe bağlanan gece saatlerinden itibaren  gökyüzü kapalı olurken, hafif kar yağışı etkisini gösterecek. En yüksek sıcaklık 10 derece, en düşük sıcaklık 2 derece olarak tahmin ediliyor. 2 Ocak 2019 günü gökyüzü kapalı olmaya devam ederken, sağanak yağmur bekleniyor. Sıcaklık en düşük 4 derece, en yüksek ise 9 derece olarak tahmin ediliyor.

Hafta sonu güzel bir havanın ardından 2019 için plan yapan vatandaşların en çok araştırdığı konulardan biri de bu hafta hava durumu oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, ilçelerde ve Denizli merkezde soğuk hava etkili olmaya devam edecek.

 

 

Meteoroloji  bölge Müdürlüğü'nün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bölgede hava sıcaklıklarında yavaş yavaş bir soğuk etkisini göstermeye başlayacak. Denizli 31 Aralık 2018'den yeni bir yıla geçerken 1 Ocak 2019 gününe bağlanan gece saatlerinden itibaren  gökyüzü kapalı olurken, hafif kar yağışı etkisini gösterecek. En yüksek sıcaklık 10 derece, en düşük sıcaklık 2 derece olarak tahmin ediliyor.

2 Ocak 2019 günü gökyüzü kapalı olmaya devam ederken, sağanak yağmur bekleniyor. Sıcaklık en düşük 4 derece, en yüksek ise 9 derece olarak tahmin ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.