Denizli 2021 LGS’ye Hazır

EĞİTİM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 03.06.2021 - 17:09, Güncelleme: 03.06.2021 - 17:09
 

Denizli 2021 LGS’ye Hazır

Milli Eğitim Bakanlığınca haftasonu gerçekleştirilecek olan LGS için İl Milli Eğitim Müdürlüğü sınav yapılacak okullar da son hazırlıkları yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici LGS’ye sayılı günler kala Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde sınavın yapılacağı ortaokulları gezdi. Sınav hazırlıklarını yerinde inceledi. Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında öğrencilerimizin güvenli bir şekilde sınavlara katılmaları için çalışmaların tamamlandığını belirten Müdür Ekici “06 Haziran tarihinde yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavında  250 okulumuzda, 1.014 sınıfımızda 13.423 öğencimiz  için hazırlıklarımız tamamlandı. Öğrencilerimizin hijyen koşullarında güvenli bir şekilde sınava girmeleri adına sınav yapılacak tüm okullarımıza maske, dezenfektan ve koruyucu ekipmanlarını gönderdik. Aynı zamanda dejenfektan cihazları ile sınıflarımızı hazır hale getirdik. Sınavı uygulacak öğretmenlerimiz ve sınava girecek olan öğrencilerimiz için tüm sınav salonlarında hijyen standartları oluşturuldu. İl Milli Eğitim Müdürü olarak sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sınavlarda görevli öğretmen arkadaşlarımıza da gösterdiği hassasiyet ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Velilerimizi salgın sürecinde biz eğitimcilerin, öğrencilerin yanında olarak desteklerini esirgemediler. Sınavın yaklaştığı son günlerde de velilerimizden ricamız  öğrencilerimizi motive ederek sınava girmelerini sağlamalarıdır. Sınav günü tüm hazırlıklar tamamlanmış şekilde öğrencilerimizi bekliyor olacağız. Denizli’de sınav koşullarının oluştuğunu gönül rahatlığı ile ifade ediyorum. İnşallah güzel,başarılı ve sonuçları itibari ile de umutları karşılayan bir sınav olmasını diliyorum. Tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi, velilerimizi ve eğitim camiamızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi. Koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler 2021 LGS’ye kendi okullarında girecekler.  06 Haziran 2021 Pazar günü ilimizde 250 okulda; 1.014 derslikte, toplam 13.423 öğrenci LGS’ye girecek.  
Milli Eğitim Bakanlığınca haftasonu gerçekleştirilecek olan LGS için İl Milli Eğitim Müdürlüğü sınav yapılacak okullar da son hazırlıkları yaptı.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici LGS’ye sayılı günler kala Pamukkale ve Merkezefendi ilçelerinde sınavın yapılacağı ortaokulları gezdi. Sınav hazırlıklarını yerinde inceledi.

Koronavirüs ile mücadele tedbirleri kapsamında öğrencilerimizin güvenli bir şekilde sınavlara katılmaları için çalışmaların tamamlandığını belirten Müdür Ekici “06 Haziran tarihinde yapılacak olan Liselere Geçiş Sınavında  250 okulumuzda, 1.014 sınıfımızda 13.423 öğencimiz  için hazırlıklarımız tamamlandı. Öğrencilerimizin hijyen koşullarında güvenli bir şekilde sınava girmeleri adına sınav yapılacak tüm okullarımıza maske, dezenfektan ve koruyucu ekipmanlarını gönderdik. Aynı zamanda dejenfektan cihazları ile sınıflarımızı hazır hale getirdik. Sınavı uygulacak öğretmenlerimiz ve sınava girecek olan öğrencilerimiz için tüm sınav salonlarında hijyen standartları oluşturuldu.

İl Milli Eğitim Müdürü olarak sınava girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Sınavlarda görevli öğretmen arkadaşlarımıza da gösterdiği hassasiyet ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Velilerimizi salgın sürecinde biz eğitimcilerin, öğrencilerin yanında olarak desteklerini esirgemediler. Sınavın yaklaştığı son günlerde de velilerimizden ricamız  öğrencilerimizi motive ederek sınava girmelerini sağlamalarıdır.

Sınav günü tüm hazırlıklar tamamlanmış şekilde öğrencilerimizi bekliyor olacağız. Denizli’de sınav koşullarının oluştuğunu gönül rahatlığı ile ifade ediyorum. İnşallah güzel,başarılı ve sonuçları itibari ile de umutları karşılayan bir sınav olmasını diliyorum. Tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi, velilerimizi ve eğitim camiamızı sevgi ve saygı ile selamlıyorum” dedi.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında öğrenciler 2021 LGS’ye kendi okullarında girecekler.  06 Haziran 2021 Pazar günü ilimizde 250 okulda; 1.014 derslikte, toplam 13.423 öğrenci LGS’ye girecek.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.