Denizli Devlet Hastanesi'nde 3 kişi açığa alındı

DENİZLİ 12.08.2016 - 18:12, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:49
 

Denizli Devlet Hastanesi'nde 3 kişi açığa alındı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Devlet Hastanesi'nde 3 kişi açığa alındı

Denizli Devlet Hastanesi’nde uzun süre Başhekim yardımcılığı görevi yapan 1 doktor ve 2 sağlık memuru FETÖ/PDY operasyonları kapsamında açığa alındı.   Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında yürütülen operasyonlarda kurum ve kuruluşlarda, örgütle ilişki durumları tespit edilen kişilerin görevden ihraç ve açığa alınmaları devam ediyor. Denizli Devlet Hastanesi’nde yapılan incelemeler sonucunda örgütle ilişkisi olduğu tespit edilen 3 kişi demokrasi mitinglerinin son günü olan Çarşamba günü açığa alındı. Uzun süre Başhekim Yardımcılığı görevi yapan ve 2015 yılında Başhekim Yardımcılığı görevinden alınan S.C isimli doktor ve 2 sağlık personeli açığa alındığı belirtildi.
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli Devlet Hastanesi'nde 3 kişi açığa alındı

Denizli Devlet Hastanesi’nde uzun süre Başhekim yardımcılığı görevi yapan 1 doktor ve 2 sağlık memuru FETÖ/PDY operasyonları kapsamında açığa alındı.

 

Edinilen bilgiye göre, FETÖ/PDY terör örgütü kapsamında yürütülen operasyonlarda kurum ve kuruluşlarda, örgütle ilişki durumları tespit edilen kişilerin görevden ihraç ve açığa alınmaları devam ediyor.

Denizli Devlet Hastanesi’nde yapılan incelemeler sonucunda örgütle ilişkisi olduğu tespit edilen 3 kişi demokrasi mitinglerinin son günü olan Çarşamba günü açığa alındı. Uzun süre Başhekim Yardımcılığı görevi yapan ve 2015 yılında Başhekim Yardımcılığı görevinden alınan S.C isimli doktor ve 2 sağlık personeli açığa alındığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.