Denizli Din-Bir-Sen'den Özgür Özel'e Tepki

GÜNDEM (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 30.12.2021 - 14:03, Güncelleme: 30.12.2021 - 14:03
 

Denizli Din-Bir-Sen'den Özgür Özel'e Tepki

Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) Denizli Şube Başkanı Yusuf Kuru, CHP'li Özgür Özel'in 4-6 yaş Kur'an Kurslarına yönelik İfadelerine tepki gösterdi. Başkan Kuru, "Soruyorum Özgür Özel'e sizin düşmanlığınız sadece İslam ve İslam ile ilgili değerlere mi?" dedi.

Başkan Kuru; "Milli Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı bu ülkenin en hayati resmi kurumudur. Bu iki kurumun yürüttüğü çalışmalar sayesinde, çocuklarımızın daha kaliteli ve sahih bilgiler öğrenmesi neticesinde çağdaş ve akılcı donanıma sahip olması sizi neden ürkütüyor? Siz Bu Milletin değerleriyle ne zaman helalleşeceksiniz? Özgür Özel'in 4-6 yaş arası kur'an kurslarını hedef alması bu toprakların mayasına ve ruhuna ne kadar yabancı olduğunu, dine ve dini değerlere ne kadar uzak olduğunu göstermeye kafidir. Ölünce Caminin önüne gelip teslim olan bu malum zihniyetin milletin kadim değerlerine 1400 yıllık inancına uzak olduklarını bir kez daha göstermişlerdir. İslam bu toprakların mayasıdır ve mayası olarak kalacaktır! Din-Bir-Sen olarak bizim Bütün mücadelemiz “Önce Ahlak ve maneviyat” düsturu ile imanlı inançlı nesiller yetiştirmek için çalışmaktır. Bu doğrultuda Diyanet İşleri Başkanlığımızın 4-6 yaş Kur’an Kursu çalışmasına desteğimiz sonsuzdur. TBMM çatısı altında Allah’tan, Peygamberden, Kur’an’dan rahatsız olan zihniyetle mücadelemiz sürecektir." ifadelerine yer verdi.
Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) Denizli Şube Başkanı Yusuf Kuru, CHP'li Özgür Özel'in 4-6 yaş Kur'an Kurslarına yönelik İfadelerine tepki gösterdi. Başkan Kuru, "Soruyorum Özgür Özel'e sizin düşmanlığınız sadece İslam ve İslam ile ilgili değerlere mi?" dedi.

Başkan Kuru; "Milli Eğitim Bakanlığı ile Diyanet İşleri Başkanlığı bu ülkenin en hayati resmi kurumudur. Bu iki kurumun yürüttüğü çalışmalar sayesinde, çocuklarımızın daha kaliteli ve sahih bilgiler öğrenmesi neticesinde çağdaş ve akılcı donanıma sahip olması sizi neden ürkütüyor? Siz Bu Milletin değerleriyle ne zaman helalleşeceksiniz?

Özgür Özel'in 4-6 yaş arası kur'an kurslarını hedef alması bu toprakların mayasına ve ruhuna ne kadar yabancı olduğunu, dine ve dini değerlere ne kadar uzak olduğunu göstermeye kafidir. Ölünce Caminin önüne gelip teslim olan bu malum zihniyetin milletin kadim değerlerine 1400 yıllık inancına uzak olduklarını bir kez daha göstermişlerdir. İslam bu toprakların mayasıdır ve mayası olarak kalacaktır!

Din-Bir-Sen olarak bizim Bütün mücadelemiz “Önce Ahlak ve maneviyat” düsturu ile imanlı inançlı nesiller yetiştirmek için çalışmaktır. Bu doğrultuda Diyanet İşleri Başkanlığımızın 4-6 yaş Kur’an Kursu çalışmasına desteğimiz sonsuzdur. TBMM çatısı altında Allah’tan, Peygamberden, Kur’an’dan rahatsız olan zihniyetle mücadelemiz sürecektir." ifadelerine yer verdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.