Denizli GESK isim değişikliği yaptı

SPOR (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.01.2022 - 11:53, Güncelleme: 15.01.2022 - 11:53
 

Denizli GESK isim değişikliği yaptı

Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK), görme engelliler spor camiasına, Denizli kamuoyuna duyuruda bulundu. Denizli GESK, Yukatel ile yaptığı anlaşma gereği isim değişikliği gerçekleştirdi.

Yukatel Denizli GESK Yönetim Kurulu tarafından yapılan duyuruda; “Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü, 2012 tarihinde, Denizli’de yaşayan Görme Engelli gençlerin; özgüven sahibi, kendinden emin, üretken, topluma yararlı, kötü alışkanlıklardan uzak, iş birliği ve fairplay ilkelerini benimsemiş, milli ve manevi değerlere sahip bireyler ve paralimpik alanda elit sporcular olarak yetiştirilmesi amacıyla kuruldu. Gönüllü kadrosu ve gayretli gençleriyle kısa zamanda hızla büyüyen kulübümüz Atletizm, Judo, Halter, Satranç, Goalball ve B1 Futbol branşlarında onlarca sporcu yetiştirdi. B1 Futbol Sesi Görenler Süper Ligi deplasmanlı bir lig olması ve maçların TRT Spor Yıldız kanalında yayınlanması sebebiyle yerel ve ulusal anlamda görme engelli sporlarının bilinirliğine katkı sağladı. Birçok Türkiye dereceleri elde etti. Milli Takımlara sporcular gönderdi. Gençlere sportif yetenek ve başarılar kazandırmanın yanı sıra, mesleki eğitim, kişisel gelişim kursları ve nakdi eğitim destekleriyle çalışma hayatına hazırlanmalarını sağladı. Bu başarıların sürdürülebilmesi ve görme engelli daha fazla gencin spor vesilesi ile hayata dahil edilmesi için, Kulübümüz; 15 Ocak 2022 tarihinde yapılan genel kurulda, sektöründe ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden dünya devi güçlü kuruluş Yukatel firmasıyla yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla ismini Yukatel Denizli GESK olarak değiştirmiştir. Görme Engelliler Spor Camiası olarak bir ilki ifade eden bu güç birliği ve büyük farkındalıktan dolayı Yukatel genel müdürü hemşerimiz Sayın Yusuf Karataş ve ekibine sonsuz şükranlarımızı sunar, başka duyarlı işadamlarına da örnek olmasını dileriz.
Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü (GESK), görme engelliler spor camiasına, Denizli kamuoyuna duyuruda bulundu. Denizli GESK, Yukatel ile yaptığı anlaşma gereği isim değişikliği gerçekleştirdi.

Yukatel Denizli GESK Yönetim Kurulu tarafından yapılan duyuruda; “Denizli Görme Engelliler Spor Kulübü, 2012 tarihinde, Denizli’de yaşayan Görme Engelli gençlerin; özgüven sahibi, kendinden emin, üretken, topluma yararlı, kötü alışkanlıklardan uzak, iş birliği ve fairplay ilkelerini benimsemiş, milli ve manevi değerlere sahip bireyler ve paralimpik alanda elit sporcular olarak yetiştirilmesi amacıyla kuruldu.

Gönüllü kadrosu ve gayretli gençleriyle kısa zamanda hızla büyüyen kulübümüz Atletizm, Judo, Halter, Satranç, Goalball ve B1 Futbol branşlarında onlarca sporcu yetiştirdi. B1 Futbol Sesi Görenler Süper Ligi deplasmanlı bir lig olması ve maçların TRT Spor Yıldız kanalında yayınlanması sebebiyle yerel ve ulusal anlamda görme engelli sporlarının bilinirliğine katkı sağladı. Birçok Türkiye dereceleri elde etti. Milli Takımlara sporcular gönderdi. Gençlere sportif yetenek ve başarılar kazandırmanın yanı sıra, mesleki eğitim, kişisel gelişim kursları ve nakdi eğitim destekleriyle çalışma hayatına hazırlanmalarını sağladı. Bu başarıların sürdürülebilmesi ve görme engelli daha fazla gencin spor vesilesi ile hayata dahil edilmesi için, Kulübümüz; 15 Ocak 2022 tarihinde yapılan genel kurulda, sektöründe ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil eden dünya devi güçlü kuruluş Yukatel firmasıyla yaptığı sponsorluk anlaşmasıyla ismini Yukatel Denizli GESK olarak değiştirmiştir.

Görme Engelliler Spor Camiası olarak bir ilki ifade eden bu güç birliği ve büyük farkındalıktan dolayı Yukatel genel müdürü hemşerimiz Sayın Yusuf Karataş ve ekibine sonsuz şükranlarımızı sunar, başka duyarlı işadamlarına da örnek olmasını dileriz.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.