Denizli Hava Durumu 15 Nisan 2019

HAVA DURUMU 15.04.2019 - 11:07, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli Hava Durumu 15 Nisan 2019

Denizli'ye yağışlar, yurdun kuzey, batı ve iç kesimleri için son dakika sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur yağışı uyarısı yapıldı.   Vatandaşlar, "Bugün hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Dün artan hava sıcaklıklarının ardından yağışlarla birlikte birçok bölgemizde hava sıcaklıklarında ortalama 3-5 derecelik bir düşüş bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son hava durumu tahmin raporlarını haberimizde bulabilirsiniz.   Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son yayınlanan verileri doğrultusunda Denizli'de Bugün (Pazartesi) günü itibari ile birlikte yağışlı bir hava etkisini göstermeye başlayacak. Denizli il genelinde hava sıcaklıkları en düşük 8 derece olurken en yüksek sıcaklık ise 17 derece olarak tahmin edilmektedir. 15 Nisan Pazartesi günü, öğle saatlerinden itibaren etkisini göstermesi beklenen sağanak yağışlar bölgede şiddetini akşam saatlerine kadar sürdürmesi bekleniyor.   16 NİSAN SALI GÜNÜNE DİKKAT! Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilene göre Ege bölgesinin tamamını etkisi altına alması beklenen Gök gürültülü Sağanak yağışlar beklenmektedir. En düşük sıcaklık 8 derece, En yüksek sıcaklık ise 18 derece beklenirken yapılan uyarıda ise; "Hava Sıcaklıklarının Azalarak Mevsim Normallerinin Altına İnmesi Bekleniyor! " şeklinde bir uyarı yapıldı. Bu durumun hafta sonuna kadar süreceği belirtildi.     HAVA SICAKLIĞI DÜŞÜYOR Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi ise uyarıda bulundu. Hafta boyunca mevsim normalleri altında seyretmesi beklenen hava sıcaklıklarının meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı (sağlık sorunları, iç ve yüksek kesimlerde yer yer zirai don olayı, yüksek kesimlerde görülebilecek kar yağışları) dikkatli ve tedbirli olunması, meteorolojik uyarı ve raporların dikkatle takip edilmesi gerektiği bildirildi.

Denizli'ye yağışlar, yurdun kuzey, batı ve iç kesimleri için son dakika sağanak ve gök gürültülü sağanak yağmur yağışı uyarısı yapıldı.

 

Vatandaşlar, "Bugün hava nasıl olacak?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Dün artan hava sıcaklıklarının ardından yağışlarla birlikte birçok bölgemizde hava sıcaklıklarında ortalama 3-5 derecelik bir düşüş bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan son hava durumu tahmin raporlarını haberimizde bulabilirsiniz.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son yayınlanan verileri doğrultusunda Denizli'de Bugün (Pazartesi) günü itibari ile birlikte yağışlı bir hava etkisini göstermeye başlayacak. Denizli il genelinde hava sıcaklıkları en düşük 8 derece olurken en yüksek sıcaklık ise 17 derece olarak tahmin edilmektedir.

15 Nisan Pazartesi günü, öğle saatlerinden itibaren etkisini göstermesi beklenen sağanak yağışlar bölgede şiddetini akşam saatlerine kadar sürdürmesi bekleniyor.

 

16 NİSAN SALI GÜNÜNE DİKKAT!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilene göre Ege bölgesinin tamamını etkisi altına alması beklenen Gök gürültülü Sağanak yağışlar beklenmektedir. En düşük sıcaklık 8 derece, En yüksek sıcaklık ise 18 derece beklenirken yapılan uyarıda ise; "Hava Sıcaklıklarının Azalarak Mevsim Normallerinin Altına İnmesi Bekleniyor! " şeklinde bir uyarı yapıldı. Bu durumun hafta sonuna kadar süreceği belirtildi.

 

 

HAVA SICAKLIĞI DÜŞÜYOR

Tarım ve Orman Bakanlığı Acil Durum Yönetim Merkezi ise uyarıda bulundu. Hafta boyunca mevsim normalleri altında seyretmesi beklenen hava sıcaklıklarının meydana getirebileceği olumsuzluklara karşı (sağlık sorunları, iç ve yüksek kesimlerde yer yer zirai don olayı, yüksek kesimlerde görülebilecek kar yağışları) dikkatli ve tedbirli olunması, meteorolojik uyarı ve raporların dikkatle takip edilmesi gerektiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.