Denizli İŞKUR 30 Vatandaşa Proje Hibe Desteği Sağladı

DENİZLİ 18.12.2018 - 16:47, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli İŞKUR 30 Vatandaşa Proje Hibe Desteği Sağladı

Hibe Desteği Almak İsteyen Engelli ve Eski Hükümlü Vatandaşlar Denizli İşkur ile Sözleşmelerini İmzaladı. Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü’nden Proje Hibe Desteği almaya hak kazanan Engelli ve Eski Hükümlü vatandaşlar ile İŞKUR İl Müdürlüğü arasında yapılan sözleşmelerin imza töreni; Valimiz Hasan Karahan’ın katılımıyla gerçekleştirldi. Valillk Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törene; Valimiz Hasan Karahan, Denizli İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık ile hibe almaya hak kazanan engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımız katıldı. Denizli İŞKUR tarafından, 2014 yılından bugüne kadar 30 vatandaşa proje hibe desteği sağlandı. Bugün de sekizi eski hükümlü ikisi engelli olmak üzere on vatandaş hibe desteği almak üzere imzalarını attılar. Büyükbaş hayvancılık, küçükbaş hayvancılık, ahşap boyama, solucan gübresi üretimi, ferforje, kuaförlük alanlarında proje hazırlayarak sözleşmeye imza atan on vatandaşa ; hibe destek kapsamında toplamda 308.370.00 TL ödeme yapılacak. Denizli İŞKUR’dan hibe destek alarak kendi işini kurmak isteyen Engelli ve Eski Hükümlüler, 18 Haziran 2019 tarihine kadar Denizli İŞKUR’a başvuru yapabilecekler.

Hibe Desteği Almak İsteyen Engelli ve Eski Hükümlü Vatandaşlar Denizli İşkur ile Sözleşmelerini İmzaladı.

Denizli İŞKUR İl Müdürlüğü’nden Proje Hibe Desteği almaya hak kazanan Engelli ve Eski Hükümlü vatandaşlar ile İŞKUR İl Müdürlüğü arasında yapılan sözleşmelerin imza töreni; Valimiz Hasan Karahan’ın katılımıyla gerçekleştirldi.

Valillk Toplantı Salonunda gerçekleştirilen törene; Valimiz Hasan Karahan, Denizli İŞKUR İl Müdürü Fatih Işık ile hibe almaya hak kazanan engelli ve eski hükümlü vatandaşlarımız katıldı.

Denizli İŞKUR tarafından, 2014 yılından bugüne kadar 30 vatandaşa proje hibe desteği sağlandı. Bugün de sekizi eski hükümlü ikisi engelli olmak üzere on vatandaş hibe desteği almak üzere imzalarını attılar. Büyükbaş hayvancılık, küçükbaş hayvancılık, ahşap boyama, solucan gübresi üretimi, ferforje, kuaförlük alanlarında proje hazırlayarak sözleşmeye imza atan on vatandaşa ; hibe destek kapsamında toplamda 308.370.00 TL ödeme yapılacak.

Denizli İŞKUR’dan hibe destek alarak kendi işini kurmak isteyen Engelli ve Eski Hükümlüler, 18 Haziran 2019 tarihine kadar Denizli İŞKUR’a başvuru yapabilecekler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.