Denizli İŞKUR, BİM İle İşbaşı Eğitim Programı İmzaladı!

EKONOMİ 17.03.2021 - 11:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli İŞKUR, BİM İle İşbaşı Eğitim Programı İmzaladı!

İŞKUR ve BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. firması arasında İşbaşı Eğitim Programı Protokolü imzalandı.Denizli İŞKUR ve BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. arasında yapılan protokol sonucunda İşbaşı Eğitim Programı kapsamında 31 kişi daha iş sahibi oldu.   2020 yılında 30 kişiye İŞKUR aracılığıyla istihdam sağlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. firmasında, otuz bir kişi daha “Perakende Satış Elemanı(Tezgahtar)” olarak iş hayatına adım attı.         Üç ay sürecek olan program süresince katılımcıların günlük 108,68 TL cep harçlığı ile İş Kazası Meslek Hastalığı ve Genel Sağlık Sigortası giderleri Denizli İŞKUR tarafından karşılanacak.  

İŞKUR ve BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. firması arasında İşbaşı Eğitim Programı Protokolü imzalandı.Denizli İŞKUR ve BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. arasında yapılan protokol sonucunda İşbaşı Eğitim Programı kapsamında 31 kişi daha iş sahibi oldu.

 

2020 yılında 30 kişiye İŞKUR aracılığıyla istihdam sağlayan BİM Birleşik Mağazalar A.Ş. firmasında, otuz bir kişi daha “Perakende Satış Elemanı(Tezgahtar)” olarak iş hayatına adım attı.

 

 

 

 

Üç ay sürecek olan program süresince katılımcıların günlük 108,68 TL cep harçlığı ile İş Kazası Meslek Hastalığı ve Genel Sağlık Sigortası giderleri Denizli İŞKUR tarafından karşılanacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.