Denizli İŞKUR İş Kulübü Liderleri üniversiteli gençler ile çalışmalarına devam ediyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.06.2022 - 16:33, Güncelleme: 02.06.2022 - 16:33
 

Denizli İŞKUR İş Kulübü Liderleri üniversiteli gençler ile çalışmalarına devam ediyor

Denizli İŞKUR İş Kulüpleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksek Okulu’nda iş arama becerileri eğitimi gerçekleştirildi.

Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okullarında çalışmalarına devam eden Denizli İŞKUR İş Kulübü Liderleri, son olarak 4. Bilim, Kültür ve Kariyer Etkinlikleri kapsamında Acıpayam Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile buluştu. Öğrencilerimizin iş arama becerilerinin geliştirilmesine yönelik yapılan iş kulübü seminerinde, işgücü piyasası ve işveren beklentileri ile birlikte; “İş arama kanalları, doğru ve etkili özgeçmiş hazırlama, telefon görüşmeleri, mülakat teknikleri, beden dili ve iletişim” konularına yer verildi. Ayrıca öğrencilerin mesleki deneyimlerinin artırılmasına, teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine yardımcı olmayı amaçlayan, mülakat simülasyonları gerçekleştirildi. Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Toplantı ve Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen çalışma, öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile sonlandırıldı.
Denizli İŞKUR İş Kulüpleri tarafından Pamukkale Üniversitesi Acıpayam Meslek Yüksek Okulu’nda iş arama becerileri eğitimi gerçekleştirildi.

Pamukkale Üniversitesi Meslek Yüksek Okullarında çalışmalarına devam eden Denizli İŞKUR İş Kulübü Liderleri, son olarak 4. Bilim, Kültür ve Kariyer Etkinlikleri kapsamında Acıpayam Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ile buluştu.

Öğrencilerimizin iş arama becerilerinin geliştirilmesine yönelik yapılan iş kulübü seminerinde, işgücü piyasası ve işveren beklentileri ile birlikte; “İş arama kanalları, doğru ve etkili özgeçmiş hazırlama, telefon görüşmeleri, mülakat teknikleri, beden dili ve iletişim” konularına yer verildi.

Ayrıca öğrencilerin mesleki deneyimlerinin artırılmasına, teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine yardımcı olmayı amaçlayan, mülakat simülasyonları gerçekleştirildi.

Acıpayam Meslek Yüksek Okulu Toplantı ve Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen çalışma, öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile sonlandırıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.