Denizli merkezli dolandırıcılık operasyonu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.05.2022 - 17:58, Güncelleme: 16.05.2022 - 17:58
 

Denizli merkezli dolandırıcılık operasyonu

Denizli merkezli dolandırıcılık operasyonunda, birçok kişiyi internet üzerinden verdikleri prefabrik ev ilanları ile dolandıran 2 şüpheli Ankara’da yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri il genelinde ‘Nitelikli Dolandırıcılık’ suçlarının önlenmesine yönelik son bir haftada yaptığı çalışmalar başlattı. Şüpheli şahısların internet üzerinde bulunan prefabrik ev ilanları aracılığı ile prefabrik ev yapılması konusunda vatandaşlar ile anlaştı. Anlaşma sonrasında vatandaşların şahıslara elden ve havale yöntemiyle anlaşma bedelinin bir kısmını ödedikleri ancak ödeme yapmalarına karşın prefabriklerin yapılmadığı tespit edildi. Çeşitli bahanelerle sürekli oyalandığı, prefabriklerin yapılmaması üzerine paralarını geri almak isteyen vatandaşlara paralarının geri verilmediği şeklindeki ihbarlar yapıldı. KOM ekipleri, bilgiler doğrultusunda haksız kazanç elde eden şahıs ve organizasyonların yakalanmasına yönelik Denizli merkezli, Ankara ilinde düzenlenen koordineli operasyon sonucunda 2 şüpheli şahıs yakalandı. “Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan adli makamlara sevk edilen şüphelilerden, 1’i tutuklandı
Denizli merkezli dolandırıcılık operasyonunda, birçok kişiyi internet üzerinden verdikleri prefabrik ev ilanları ile dolandıran 2 şüpheli Ankara’da yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri il genelinde ‘Nitelikli Dolandırıcılık’ suçlarının önlenmesine yönelik son bir haftada yaptığı çalışmalar başlattı. Şüpheli şahısların internet üzerinde bulunan prefabrik ev ilanları aracılığı ile prefabrik ev yapılması konusunda vatandaşlar ile anlaştı. Anlaşma sonrasında vatandaşların şahıslara elden ve havale yöntemiyle anlaşma bedelinin bir kısmını ödedikleri ancak ödeme yapmalarına karşın prefabriklerin yapılmadığı tespit edildi. Çeşitli bahanelerle sürekli oyalandığı, prefabriklerin yapılmaması üzerine paralarını geri almak isteyen vatandaşlara paralarının geri verilmediği şeklindeki ihbarlar yapıldı.

KOM ekipleri, bilgiler doğrultusunda haksız kazanç elde eden şahıs ve organizasyonların yakalanmasına yönelik Denizli merkezli, Ankara ilinde düzenlenen koordineli operasyon sonucunda 2 şüpheli şahıs yakalandı.

“Nitelikli Dolandırıcılık” suçundan adli makamlara sevk edilen şüphelilerden, 1’i tutuklandı

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.