Denizli MHP’den Manavgat’a Yardım Konvoyu

SİYASET (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.08.2021 - 12:57, Güncelleme: 04.08.2021 - 12:57
 

Denizli MHP’den Manavgat’a Yardım Konvoyu

Denizli MHP İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatları, Antalya’nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz tarihinde çıkan yangında zarar gören vatandaşlar için yardım elini uzattı.

MHP İl Başkanı Ziya Gökalp, yönetimi ve ilçe teşkilatları; içlerinde kıyafet, gıda ve ilaç bulunan 1 tır, 1 kamyon ve bir de transit yardım konvoyunu gönderdi. MHP İl Başkanı Ziya Gökalp, Türkiye’nin dört bir yanında ve Denizli’de çıkan yangınların herkesin ciğerini yaktığını belirterek, “Yangınlar mutlaka kontrol altına alınacaktır. Bu uğurda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz. Yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Şimdilik 1 tır, 1 kamyon ve 1 transit kıyafet, ilaç ve gıda kolileri olan ilk yardım konvoyumuzu gönderdik. Bizlere ihtiyaç olduğunda her zaman hazır olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz. Yanan yerleri de yeniden yeşillendireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.
Denizli MHP İl Başkanlığı ve ilçe teşkilatları, Antalya’nın Manavgat ilçesinde 28 Temmuz tarihinde çıkan yangında zarar gören vatandaşlar için yardım elini uzattı.

MHP İl Başkanı Ziya Gökalp, yönetimi ve ilçe teşkilatları; içlerinde kıyafet, gıda ve ilaç bulunan 1 tır, 1 kamyon ve bir de transit yardım konvoyunu gönderdi.

MHP İl Başkanı Ziya Gökalp, Türkiye’nin dört bir yanında ve Denizli’de çıkan yangınların herkesin ciğerini yaktığını belirterek, “Yangınlar mutlaka kontrol altına alınacaktır. Bu uğurda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yakınlarına ise başsağlığı diliyoruz. Yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyoruz. Şimdilik 1 tır, 1 kamyon ve 1 transit kıyafet, ilaç ve gıda kolileri olan ilk yardım konvoyumuzu gönderdik. Bizlere ihtiyaç olduğunda her zaman hazır olduğumuzu herkesin bilmesini isteriz. Yanan yerleri de yeniden yeşillendireceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.