Denizli Müftülüğü Tarafından Kültür Şenlikleri Düzenlendi

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 12.06.2022 - 12:14, Güncelleme: 12.06.2022 - 12:14
 

Denizli Müftülüğü Tarafından Kültür Şenlikleri Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi" kapsamında Denizli Müftülüğü koordinesinde ortaokul öğrencilerine yönelik "Kültür Şenlikleri" düzenlendi.

Ülke genelinde 48 ilde uygulanan proje Denizli'de Merkezefendi Müftülüğü Bilal Arslan Diyanet Gençlik Merkezi ve Pamukkale Müftülüğü Kınıklı Diyanet Gençlik Merkezi ile Tavas Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezinde uygulandı. Projeye katılan altıncı sınıf öğrencilerinden okullardaki değerler kulübüne üye olan öğrenciler, 24 kişilik gruplar halinde okul saatlerinden sonra hafta boyunca Diyanet Gençlik Merkezlerine rehber öğretmenler eşliğinde gelerek milli ve manevi değerleri kök değerler başlıklarıyla eğlenerek öğrendiler. Projeye tamamen gönüllülük esasına göre katılan öğrenciler için Denizli İl Müftülüğü koordinesinde projenin uygulandığı Merkezefendi, Tavas ve Pamukkale ilçelerinde ortaokul öğrencilerine yönelik kültür şenlikleri düzenlenerek, şenliklere ortaokul öğrencilerinin katılımı gerçekleştirildi. Pamukkale Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleşen kültür şenliğinde konuşan İl Müftü Vekili Ramazan Özgün Türkmen, "Diyanet İşleri Başkanlığımız, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte yürüttüğümüz proje bizler için çok önem arz etmektedir. Projeye katılım sağlayan öğrencilerimizin velilerini, cami gölgesinde bulunan gençlik merkezimize severek gelen kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Onların yetişmesinde emeği geçen din görevlilerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Merkezefendi, Tavas ve son olarak da bugün Pamukkale Müftülüğümüzün ev sahipliğinde düzenlenen 'Kültür Şenliklerimiz' çok güzel ve verimli geçti. Üç müftülüğümüzün düzenlediği şenlikliklerimize binlerce öğrencimizi ağırladık. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz ve velilerinden çok olumlu geri dönüşler aldık. Bu etkinliklerle çocuklarımızın ve gençlerimizin ruh dünyasında hoş bir seda bıraktığımız için çok mutluyuz. Projemizin uygulanmasında emeği geçen herkese, yoğun programlarına rağmen şenliklerimize katılan kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum."  dedi.
Diyanet İşleri Başkanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan "Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi" kapsamında Denizli Müftülüğü koordinesinde ortaokul öğrencilerine yönelik "Kültür Şenlikleri" düzenlendi.

Ülke genelinde 48 ilde uygulanan proje Denizli'de Merkezefendi Müftülüğü Bilal Arslan Diyanet Gençlik Merkezi ve Pamukkale Müftülüğü Kınıklı Diyanet Gençlik Merkezi ile Tavas Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezinde uygulandı.

Projeye katılan altıncı sınıf öğrencilerinden okullardaki değerler kulübüne üye olan öğrenciler, 24 kişilik gruplar halinde okul saatlerinden sonra hafta boyunca Diyanet Gençlik Merkezlerine rehber öğretmenler eşliğinde gelerek milli ve manevi değerleri kök değerler başlıklarıyla eğlenerek öğrendiler.

Projeye tamamen gönüllülük esasına göre katılan öğrenciler için Denizli İl Müftülüğü koordinesinde projenin uygulandığı Merkezefendi, Tavas ve Pamukkale ilçelerinde ortaokul öğrencilerine yönelik kültür şenlikleri düzenlenerek, şenliklere ortaokul öğrencilerinin katılımı gerçekleştirildi.

Pamukkale Müftülüğü ev sahipliğinde gerçekleşen kültür şenliğinde konuşan İl Müftü Vekili Ramazan Özgün Türkmen, "Diyanet İşleri Başkanlığımız, Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte yürüttüğümüz proje bizler için çok önem arz etmektedir. Projeye katılım sağlayan öğrencilerimizin velilerini, cami gölgesinde bulunan gençlik merkezimize severek gelen kıymetli öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Onların yetişmesinde emeği geçen din görevlilerine canı gönülden teşekkür ediyorum. Merkezefendi, Tavas ve son olarak da bugün Pamukkale Müftülüğümüzün ev sahipliğinde düzenlenen 'Kültür Şenliklerimiz' çok güzel ve verimli geçti. Üç müftülüğümüzün düzenlediği şenlikliklerimize binlerce öğrencimizi ağırladık. Bu proje sayesinde öğrencilerimiz ve velilerinden çok olumlu geri dönüşler aldık. Bu etkinliklerle çocuklarımızın ve gençlerimizin ruh dünyasında hoş bir seda bıraktığımız için çok mutluyuz. Projemizin uygulanmasında emeği geçen herkese, yoğun programlarına rağmen şenliklerimize katılan kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza çok teşekkür ediyorum."  dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.