Denizli Polisi "Kayseri ve Nazilli Grubu" hırsızlık çetesini affetmedi

ASAYİŞ 27.02.2021 - 13:25, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli Polisi "Kayseri ve Nazilli Grubu" hırsızlık çetesini affetmedi

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde yaklaşık 200 bin TL değerinde soygun gerçekleştiren, hırsızlık şebekesi olarak bilinen Kayseri ve Nazilli Grubu’ üyesi 4’ü kadın 5 kişi titiz çalışma sonucu yakalandı. Film gibi operasyonda yakalanan 5 şüpheli tutuklandı.   Merkezefendi İlçesi Servergazi Mahallesi’nde bir evden yaklaşık 200 bin TL değerinde ziynet eşyası ve para çalınması olayı ile ilgili Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.   Ekiplerin çevredeki kamera görüntülerini titizlikle incelenmesinin ardından hırsızlık şebekesi Kayseri ve Nazilli Grubu olarak bilinen çete üyeleri tespit edildi. Denizli polisinin filmleri aratmayan operasyonu sonucu şüpheliler Afyonkarahisar’da yakalandı.   Hırsızlık çetesi, polisin kamera incelemesi ve istihbari bilgileri doğrultusunda, şahısların olay akabinde ticari taksi ile Denizli’de bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkına geldikleri, buradan şehir içi minibüsü ile Denizli tren garında indiler. Nazilli ilçesine ait otobüse binerek, Buharkent ilçesine varmadan boş arazide otobüsten inen hırsızlık şebekesi üyeleri buradan da kendilerine ait bir araçla Nazilli ilçesine giderek konakladı.   Ertesi gün şahısların Kayseri İline gitmek üzere Afyonkarahisar İli istikametine artçı öncü şekilde 2 farklı araç ile belirli mesafe aralıklarla tedbir uygulayarak yola çıktı. Araçları takibe alan ekipler, Dinar ve Çay İlçe Emniyet Amirliği görevlileriyle irtibata geçilerek, Çay ilçesinde bulunan Polis uygulama noktasında, araçlar ve içerisinde bulunan 4 bayan 1 erkek olmak üzere toplam 5 şüpheli şahıs yakalandı.   Araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramada çalıntı olduğu tespit edilen 4 bilezik, 1 altın zincir, 1 adet yüzük, 2 adet altın kolye, 2 çift küpe ve 2.900,00 TL para ele geçirildi. Ele geçirilen ziynet eşyaları ve paralar vatandaşa teslim edildi.   Operasyonda yakalanan 5 çete üyesi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’nin Merkezefendi İlçesi’nde yaklaşık 200 bin TL değerinde soygun gerçekleştiren, hırsızlık şebekesi olarak bilinen Kayseri ve Nazilli Grubu’ üyesi 4’ü kadın 5 kişi titiz çalışma sonucu yakalandı. Film gibi operasyonda yakalanan 5 şüpheli tutuklandı.

 

Merkezefendi İlçesi Servergazi Mahallesi’nde bir evden yaklaşık 200 bin TL değerinde ziynet eşyası ve para çalınması olayı ile ilgili Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

 

Ekiplerin çevredeki kamera görüntülerini titizlikle incelenmesinin ardından hırsızlık şebekesi Kayseri ve Nazilli Grubu olarak bilinen çete üyeleri tespit edildi. Denizli polisinin filmleri aratmayan operasyonu sonucu şüpheliler Afyonkarahisar’da yakalandı.

 

Hırsızlık çetesi, polisin kamera incelemesi ve istihbari bilgileri doğrultusunda, şahısların olay akabinde ticari taksi ile Denizli’de bulunan bir alışveriş merkezinin otoparkına geldikleri, buradan şehir içi minibüsü ile Denizli tren garında indiler. Nazilli ilçesine ait otobüse binerek, Buharkent ilçesine varmadan boş arazide otobüsten inen hırsızlık şebekesi üyeleri buradan da kendilerine ait bir araçla Nazilli ilçesine giderek konakladı.

 

Ertesi gün şahısların Kayseri İline gitmek üzere Afyonkarahisar İli istikametine artçı öncü şekilde 2 farklı araç ile belirli mesafe aralıklarla tedbir uygulayarak yola çıktı. Araçları takibe alan ekipler, Dinar ve Çay İlçe Emniyet Amirliği görevlileriyle irtibata geçilerek, Çay ilçesinde bulunan Polis uygulama noktasında, araçlar ve içerisinde bulunan 4 bayan 1 erkek olmak üzere toplam 5 şüpheli şahıs yakalandı.

 

Araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramada çalıntı olduğu tespit edilen 4 bilezik, 1 altın zincir, 1 adet yüzük, 2 adet altın kolye, 2 çift küpe ve 2.900,00 TL para ele geçirildi. Ele geçirilen ziynet eşyaları ve paralar vatandaşa teslim edildi.

 

Operasyonda yakalanan 5 çete üyesi çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.