Denizli Sarayköy Köprüsü Hizmete Açıldı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.08.2021 - 09:40, Güncelleme: 20.08.2021 - 09:40
 

Denizli Sarayköy Köprüsü Hizmete Açıldı

Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Denizli iline yaptığı yatırımlarla ilimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor.

DSİ olarak son yıllarda modern sulama projelerini geliştirerek uygulamaya koyuyoruz. Modern sulama ile tarımda sağlanan verim artışları,  üretim deseninin çeşitlenmesi, çiftçi gelirlerinde doğrudan ve dolaylı artışa neden oluyor. Bu durum bir yandan kırsal kalkınmanın hedeflerinden olan yoksulluğun azaltılması amacına hizmet ediyor bir taraftan da yaşam standardını yükselttiği için göçü önlüyor. Denizli ilimizde devam eden sulama yatırımlarımızın yanı sıra inşa ettiğimiz sanat yapıları ve köprüler ile de şehirlerimizi daha estetik hale getiriyoruz. Bu kapsamda Denizli’nin Sarayköy ilçesi Büyük Menderes Nehri üzerine inşa ettiğimiz köprü ile öncesinde sadece yayaların ulaşım sağladığı köprü artık araç trafiğine açılarak, daha güvenli hale getirilmiştir. DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, Köprünün 84 metre uzunluğa, 12 metre genişliğinde, 4 açıklı olarak inşa edilmiştir. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Desteklerini esirgemeyen Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Sn. Bekir Pakdemirli’ye sonsuz şükranlarımızı sunarım.
Tarım ve Orman Bakanlığı, Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından Denizli iline yaptığı yatırımlarla ilimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor.

DSİ olarak son yıllarda modern sulama projelerini geliştirerek uygulamaya koyuyoruz. Modern sulama ile tarımda sağlanan verim artışları,  üretim deseninin çeşitlenmesi, çiftçi gelirlerinde doğrudan ve dolaylı artışa neden oluyor. Bu durum bir yandan kırsal kalkınmanın hedeflerinden olan yoksulluğun azaltılması amacına hizmet ediyor bir taraftan da yaşam standardını yükselttiği için göçü önlüyor.

Denizli ilimizde devam eden sulama yatırımlarımızın yanı sıra inşa ettiğimiz sanat yapıları ve köprüler ile de şehirlerimizi daha estetik hale getiriyoruz. Bu kapsamda Denizli’nin Sarayköy ilçesi Büyük Menderes Nehri üzerine inşa ettiğimiz köprü ile öncesinde sadece yayaların ulaşım sağladığı köprü artık araç trafiğine açılarak, daha güvenli hale getirilmiştir.

DSİ Genel Müdürü Kaya Yıldız, Köprünün 84 metre uzunluğa, 12 metre genişliğinde, 4 açıklı olarak inşa edilmiştir. Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dilerim. Desteklerini esirgemeyen Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Sn. Bekir Pakdemirli’ye sonsuz şükranlarımızı sunarım.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.