Denizli Ticaret Odası’ndan şehitler için 65 bin TL’lik yardım

DENİZLİ 18.08.2016 - 08:56, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli Ticaret Odası’ndan şehitler için 65 bin TL’lik yardım

Denizli Ticaret Odası’ndan şehitler için 65 bin TL’lik yardım / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Ticaret Odası, “15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası”na 65 bin TL’lik katkı sağladı.     Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi: “15 Temmuz’da milletimiz ve devletimiz büyük bir badire atlatmıştır. Bu gecede canını ortaya koyarak, vatanını koruyan şehitlerimiz ve gazilerimiz için Başbakanlıkça belirlenen esaslar çerçevesinde harcanmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlendirilerek bir yardım kampanyası başlatılmıştı. Denizli Ticaret Odası olarak üyelerimizin dikkatini çekmek amacıyla SMS gönderimi ve internet sayfamızda duyuru yapılmıştır. Ayrıca Odamız binasına afiş yaptırılarak, kampanyanın etkin bir şekilde görünümü sağlanmıştır.   15 Temmuz darbe girişimine karşı duranların acılarına ortak olmak amacıyla Denizli Ticaret Odası olarak bizler de kampanyaya 65 bin TL’lik katkı sağladık. Bu vesileyle demokrasimiz için şehit olanlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor ve gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Üyelerimizin kampanyaya sağduyulu bir şekilde yaklaşarak katılımlarını daha da arttırmalarını bekliyoruz.”   
Denizli Ticaret Odası’ndan şehitler için 65 bin TL’lik yardım / denizli haber / denizli 20 haber

Denizli Ticaret Odası, “15 Temmuz Şehitleri Dayanışma Kampanyası”na 65 bin TL’lik katkı sağladı.  

 

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada şöyle denildi: “15 Temmuz’da milletimiz ve devletimiz büyük bir badire atlatmıştır. Bu gecede canını ortaya koyarak, vatanını koruyan şehitlerimiz ve gazilerimiz için Başbakanlıkça belirlenen esaslar çerçevesinde harcanmak üzere Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı görevlendirilerek bir yardım kampanyası başlatılmıştı. Denizli Ticaret Odası olarak üyelerimizin dikkatini çekmek amacıyla SMS gönderimi ve internet sayfamızda duyuru yapılmıştır. Ayrıca Odamız binasına afiş yaptırılarak, kampanyanın etkin bir şekilde görünümü sağlanmıştır.

 

15 Temmuz darbe girişimine karşı duranların acılarına ortak olmak amacıyla Denizli Ticaret Odası olarak bizler de kampanyaya 65 bin TL’lik katkı sağladık. Bu vesileyle demokrasimiz için şehit olanlara Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyor ve gazilerimize de acil şifalar diliyoruz. Üyelerimizin kampanyaya sağduyulu bir şekilde yaklaşarak katılımlarını daha da arttırmalarını bekliyoruz.”   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.