Denizli'de 10 işadamı tutuklandı

ASAYİŞ 19.08.2016 - 18:42, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de 10 işadamı tutuklandı

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de 10 işadamı tutuklandı

Denizli'de 10 Tutuklama Denizli'de FETÖ/PDY Terör Örgütü operasyonları kapsamında gözaltına alınan 15 iş adamı, adliyeye sevk edildi. Sevk edilen 10 iş adamı tutuklanarak ceza evine konuldu. 5’inin ise sorgusu devam ettiği belirtildi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PYD terör örgütü operasyonları Türkiye'de olduğu gibi Denizli’de de tüm hızıyla devam ediyor. Operasyonlar kapsamında 15 iş adamı bir hafta önce gözaltına alınmıştı bugün 15 iş adamından 10’u Adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 5 işadamı ise adliyedeki sorguları devam ediyor. Haklarında gözaltı kararı çıkartılan 14 işadamının henüz bulunamadığı belirtildi. 
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de 10 işadamı tutuklandı

Denizli'de 10 Tutuklama Denizli'de FETÖ/PDY Terör Örgütü operasyonları kapsamında gözaltına alınan 15 iş adamı, adliyeye sevk edildi. Sevk edilen 10 iş adamı tutuklanarak ceza evine konuldu. 5’inin ise sorgusu devam ettiği belirtildi.



15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan FETÖ/PYD terör örgütü operasyonları Türkiye'de olduğu gibi Denizli’de de tüm hızıyla devam ediyor. Operasyonlar kapsamında 15 iş adamı bir hafta önce gözaltına alınmıştı bugün 15 iş adamından 10’u Adliyeye sevk edildikten sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 5 işadamı ise adliyedeki sorguları devam ediyor. Haklarında gözaltı kararı çıkartılan 14 işadamının henüz bulunamadığı belirtildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.