Denizli’de 15 sokak satıcısı çok sayıda madde ile yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.08.2021 - 18:01, Güncelleme: 16.08.2021 - 18:01
 

Denizli’de 15 sokak satıcısı çok sayıda madde ile yakalandı

Denizli’de sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 15 şüpheli gözaltına alınırken çok sayıda ve türde uyuşturucum madde ele geçirildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik timleri kent genelinde sokak satıcılarına yönelik operasyonlar düzenledi. Düzenlenen operasyonlar kapsamında 15 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve üst aramalarında ise 2 kilo 529 gram metamfetamin, 192 gram esrar, 353 kullanımlık sentetik kannabinoid, çeşitli cins ve miktarlarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde ve uyuşturucu hap, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para, 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 8 adet mermi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 15 şüpheliden 12’si tutuklanarak ceza evine gönderildi.
Denizli’de sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda 15 şüpheli gözaltına alınırken çok sayıda ve türde uyuşturucum madde ele geçirildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik timleri kent genelinde sokak satıcılarına yönelik operasyonlar düzenledi. Düzenlenen operasyonlar kapsamında 15 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin ev ve üst aramalarında ise 2 kilo 529 gram metamfetamin, 192 gram esrar, 353 kullanımlık sentetik kannabinoid, çeşitli cins ve miktarlarda satışa hazır vaziyette uyuşturucu madde ve uyuşturucu hap, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bir miktar para, 1 adet hassas terazi, 2 adet ruhsatsız tabanca ve tabancaya ait 8 adet mermi, 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.


Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 15 şüpheliden 12’si tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.