Denizli'de 2 işletmeden işçilerine yüzde 10 zam

EKONOMİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.10.2021 - 14:39, Güncelleme: 06.10.2021 - 14:39
 

Denizli'de 2 işletmeden işçilerine yüzde 10 zam

Denizli’nin köklü firmalarından Tan Tekstil ve Meyteks Tekstil personelerine enflasyon artışı ile doğal gaz ve kömüre yapılan zamlar nedeniyle yüzde 10 oranında zam yaptı.

Denizli'de işçilerine yüzde 10 oranında zam yapan Tan Tekstil A.Ş'nin ardından Meyteks Tekstilden de işçilere yüzde 10 oranında zam müjdesi geldi. Tan Tekstil ve Meyteks Tekstil şirketleri personeline yaptıkları yüzde 10’luk zam ile ilgili yaptığı duyuruda, "Tüm çalışanlara yüzde 10 oranında zam yapıldı. Zammın 1 Ekim itibariyle gerçekli olacak" denildi. Her iki işletmeden yapılan duyurda; "Ülkemizde enflasyon Eylül'de yüzde 1.25 artarken, yıllık bazda yüzde 19,58 oldu. Yaklaşan kış aylarında ısınmak için kullanacağımız doğalgaz ve kömüre çok daha fazla zam geldi. Hepimizin alım gücü düştü. Çalışma arkadaşlarımızın mağduriyetlerini azaltmak için 1 Ekim tarihinden itibaren her personelimize yüzde 10 zam yapılmıştır. Yılbaşında güncel durumlar değerlendirilerek tekrar zam yapılacağı aktarıldı." denildi.
Denizli’nin köklü firmalarından Tan Tekstil ve Meyteks Tekstil personelerine enflasyon artışı ile doğal gaz ve kömüre yapılan zamlar nedeniyle yüzde 10 oranında zam yaptı.

Denizli'de işçilerine yüzde 10 oranında zam yapan Tan Tekstil A.Ş'nin ardından Meyteks Tekstilden de işçilere yüzde 10 oranında zam müjdesi geldi.

Tan Tekstil ve Meyteks Tekstil şirketleri personeline yaptıkları yüzde 10’luk zam ile ilgili yaptığı duyuruda, "Tüm çalışanlara yüzde 10 oranında zam yapıldı. Zammın 1 Ekim itibariyle gerçekli olacak" denildi.

Her iki işletmeden yapılan duyurda; "Ülkemizde enflasyon Eylül'de yüzde 1.25 artarken, yıllık bazda yüzde 19,58 oldu. Yaklaşan kış aylarında ısınmak için kullanacağımız doğalgaz ve kömüre çok daha fazla zam geldi. Hepimizin alım gücü düştü. Çalışma arkadaşlarımızın mağduriyetlerini azaltmak için 1 Ekim tarihinden itibaren her personelimize yüzde 10 zam yapılmıştır. Yılbaşında güncel durumlar değerlendirilerek tekrar zam yapılacağı aktarıldı." denildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.