Denizli'de 3 ilçede okullara ara verildi

DENİZLİ 17.02.2021 - 10:39, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli'de 3 ilçede okullara ara verildi

Denizli’de kar yağışı sonrası yaşanan hava muhalefeti nedeniyle yüz yüze eğitim öğretimde Honaz, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde okullara 1 gün ara verildi.   Çameli İlçesi’nde dün yapılan açıklamada yüz yüze eğitime verilen aranın ardından, hava muhalefeti nedeniyle bugün de Honaz, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde 1 gün ara verildi.   Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada;   Hava muhalefeti ve oluşturduğu risk nedeniyle Tavas İlçemizin Mahallelerindeki okullarımızda yüz yüze eğitim öğretime 17.02.2021 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. 17.02.2021 tarihinde Eğitim-Öğretim uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir.   Honaz İlçemizde hava muhalefeti nedeniyle Akbaş ve Karaçay mahallelerimizde, Serinhisar İlçemizin Kocapınar Mahallesinde 17.02.2021 tarihi itibariyle eğitim-öğretime 1 gün ara verilmiştir.

Denizli’de kar yağışı sonrası yaşanan hava muhalefeti nedeniyle yüz yüze eğitim öğretimde Honaz, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde okullara 1 gün ara verildi.

 

Çameli İlçesi’nde dün yapılan açıklamada yüz yüze eğitime verilen aranın ardından, hava muhalefeti nedeniyle bugün de Honaz, Serinhisar ve Tavas ilçelerinde 1 gün ara verildi.

 

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada;

 

Hava muhalefeti ve oluşturduğu risk nedeniyle Tavas İlçemizin Mahallelerindeki okullarımızda yüz yüze eğitim öğretime 17.02.2021 tarihinde 1 gün ara verilmiştir. 17.02.2021 tarihinde Eğitim-Öğretim uzaktan eğitim yoluyla devam edecektir.

 

Honaz İlçemizde hava muhalefeti nedeniyle Akbaş ve Karaçay mahallelerimizde, Serinhisar İlçemizin Kocapınar Mahallesinde 17.02.2021 tarihi itibariyle eğitim-öğretime 1 gün ara verilmiştir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.