Denizli'de 4.0 büyüklüğünde deprem

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 18.09.2021 - 06:41, Güncelleme: 18.09.2021 - 06:46
 

Denizli'de 4.0 büyüklüğünde deprem

Denizli’nin gece saat 2.45’te 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünü Kandilli Rasathanesi Çal-Karapınarlar olarak açıklarken AFAD, Honaz ilçesi olarak açıkladı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamaya göre Denizli'nin Çal İlçesi’nde, 4 büyüklüğünde, AFAD ise Honaz İlçesi’nde 3.8 büyüklüğünde depremin olduğunu açıkladı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, merkez üssü Çal ilçesi Karapınar’da saat 02.45’de Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde depremin derinliğini yerin 6.4 kilometresinde meydana geldiğini açıkladı. AFAD YİNE HONAZ DEDİ Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre,  ise merkez üssü Honaz ilçesinde saat 02.45’de Richter ölçeğine göre 3.8 büyüklüğündeki depremin derinliğini yerin 6.97 kilometresinde meydana geldiğini açıkladı. Öte yandan belirli aralıklarlar küöük çapta artçı sarsıntılar devam ediyor.
Denizli’nin gece saat 2.45’te 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin merkez üssünü Kandilli Rasathanesi Çal-Karapınarlar olarak açıklarken AFAD, Honaz ilçesi olarak açıkladı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamaya göre Denizli'nin Çal İlçesi’nde, 4 büyüklüğünde, AFAD ise Honaz İlçesi’nde 3.8 büyüklüğünde depremin olduğunu açıkladı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, merkez üssü Çal ilçesi Karapınar’da saat 02.45’de Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde depremin derinliğini yerin 6.4 kilometresinde meydana geldiğini açıkladı.

AFAD YİNE HONAZ DEDİ

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) verilerine göre,  ise merkez üssü Honaz ilçesinde saat 02.45’de Richter ölçeğine göre 3.8 büyüklüğündeki depremin derinliğini yerin 6.97 kilometresinde meydana geldiğini açıkladı.

Öte yandan belirli aralıklarlar küöük çapta artçı sarsıntılar devam ediyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.