Denizli’de 7 ilçede vaka görülmüyor

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 04.07.2021 - 10:18, Güncelleme: 04.07.2021 - 10:18
 

Denizli’de 7 ilçede vaka görülmüyor

Kademeli normalleşmenin ardından 1 Temmuz’da bir çok yasağın kalktığı Denizli’de, koronavirüs vakalarında düşük derecede yükseliş yaşansa da önceki hafta vakanın görülmediği ilçe sayısı 2 iken son güncellemede 7 ilçede vakanın kalmadığı görülüyor.

1 Temmuz kararları ile normale dönüşün ardından, Sağlık Bakanlığının 18-25 Haziran tarihleri arasında illerin vaka sayısını 100 bin üzerinden değerlendiren haftalık vaka oranı haritasında Denizli’de 51.01 olarak kaydedildi. Önceki haftalara göre yükselen vaka oranlarına bakıldığında kent merkezinde artışın yaşandığı ilçelerde ise düşüşlerin devam ettiği gözleniyor. Sağlık Bakanlığı Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasına bakıldığında Acıpayam ve Çivril İlçesi’nde vakaların yoğunluğu yüksek olsa da bir çok ilçede görülen vakalar düşük gözleniyor. Baklan, Bekilli, Beyağaç, Çal, Çardak, Güney ve Serinhisar ilçelerinde ise vakaların görülmediği gözleniyor. 1 Temmuz’dan itibaren normale dönüşle birlikte sokağa çıkma kısıtlamasının tamamen kaldırılması ve bir çok kapalı olan işyerlerinin açılmasının ardından sosyal mesafe ve maske uygulamasına uyulduğu takdirde koronavirüs ile mücadele devam edecektir. Aşılamanın hızla devam ettiği Denizli’de, virüse karşı önemli bir mücadele sağlanmaktadır. Denizli’de bugün itibari ile toplam 761 bin 273 aşı yapıldı. 1. doz uygulanan kişi sayısı 526 bin 418 olurken, 2. doz uygulanan kişi sayısı 222 bin 13 olarak kaydedildi. İŞTE İLÇELERDE VAKA YOĞUNLUK HARİTALARI                  
Kademeli normalleşmenin ardından 1 Temmuz’da bir çok yasağın kalktığı Denizli’de, koronavirüs vakalarında düşük derecede yükseliş yaşansa da önceki hafta vakanın görülmediği ilçe sayısı 2 iken son güncellemede 7 ilçede vakanın kalmadığı görülüyor.

1 Temmuz kararları ile normale dönüşün ardından, Sağlık Bakanlığının 18-25 Haziran tarihleri arasında illerin vaka sayısını 100 bin üzerinden değerlendiren haftalık vaka oranı haritasında Denizli’de 51.01 olarak kaydedildi. Önceki haftalara göre yükselen vaka oranlarına bakıldığında kent merkezinde artışın yaşandığı ilçelerde ise düşüşlerin devam ettiği gözleniyor.

Sağlık Bakanlığı Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasına bakıldığında Acıpayam ve Çivril İlçesi’nde vakaların yoğunluğu yüksek olsa da bir çok ilçede görülen vakalar düşük gözleniyor. Baklan, Bekilli, Beyağaç, Çal, Çardak, Güney ve Serinhisar ilçelerinde ise vakaların görülmediği gözleniyor.

1 Temmuz’dan itibaren normale dönüşle birlikte sokağa çıkma kısıtlamasının tamamen kaldırılması ve bir çok kapalı olan işyerlerinin açılmasının ardından sosyal mesafe ve maske uygulamasına uyulduğu takdirde koronavirüs ile mücadele devam edecektir. Aşılamanın hızla devam ettiği Denizli’de, virüse karşı önemli bir mücadele sağlanmaktadır. Denizli’de bugün itibari ile toplam 761 bin 273 aşı yapıldı. 1. doz uygulanan kişi sayısı 526 bin 418 olurken, 2. doz uygulanan kişi sayısı 222 bin 13 olarak kaydedildi.

İŞTE İLÇELERDE VAKA YOĞUNLUK HARİTALARI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.