Denizli’de Bayram Namazı Kılındı

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 02.05.2022 - 09:42, Güncelleme: 03.05.2022 - 10:25
 

Denizli’de Bayram Namazı Kılındı

Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan ayının sona ermesi ile birlikte bayram namazı da tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de kılındı.

Türkiye'de Kovid-19 kısıtlamalarının büyük oranda kalkmasıyla 2 yıllık aranın ardından Denizli’de bayram namazı saat 06.38’de camilerde cemaatle kılındı. Denizli’deki camilerde bir araya gelen cemaat saatler 06.38'i gösterdiğinde namaza durdu. Denizli’de başta, Delikliçınar Yeni Cami, Ulu Cami, Müftü Ahmet Hulusi Cami, Hacı Ahmet Pakel Cami, Hilal Cami olmak üzere vatandaşlar bayram namazı için camilere akın etti. Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar yemeği veren Hacı Ahmet Pakel Vakfı, Hacı Ahmet Pakel Cami’nin Kasım ayında açılmasıyla birlikte bu yıl ilk kez bayram namazı kılındı. Ramazan ayını dolu dolu yaşayan vakıf üyeleri ve vatandaşlar bayram namazında Hacı Ahmet Pakel Cami’de buluştu. Bayram namazını kıldıktan sonra bayramlaşan vatandaşlar daha sonra vakıf binasında verilen kahvaltı ikramıyla bayramın ilk dakikalarını birlik beraberlik içeresinde geçirdi. Düzenlenen bayram programının ardından vatandaşlar evlerine dağıldı.
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan ayının sona ermesi ile birlikte bayram namazı da tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de kılındı.

Türkiye'de Kovid-19 kısıtlamalarının büyük oranda kalkmasıyla 2 yıllık aranın ardından Denizli’de bayram namazı saat 06.38’de camilerde cemaatle kılındı.

Denizli’deki camilerde bir araya gelen cemaat saatler 06.38'i gösterdiğinde namaza durdu. Denizli’de başta, Delikliçınar Yeni Cami, Ulu Cami, Müftü Ahmet Hulusi Cami, Hacı Ahmet Pakel Cami, Hilal Cami olmak üzere vatandaşlar bayram namazı için camilere akın etti.

Denizli’de Bayram Namazı Kılındı

Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar yemeği veren Hacı Ahmet Pakel Vakfı, Hacı Ahmet Pakel Cami’nin Kasım ayında açılmasıyla birlikte bu yıl ilk kez bayram namazı kılındı. Ramazan ayını dolu dolu yaşayan vakıf üyeleri ve vatandaşlar bayram namazında Hacı Ahmet Pakel Cami’de buluştu. Bayram namazını kıldıktan sonra bayramlaşan vatandaşlar daha sonra vakıf binasında verilen kahvaltı ikramıyla bayramın ilk dakikalarını birlik beraberlik içeresinde geçirdi.

Düzenlenen bayram programının ardından vatandaşlar evlerine dağıldı.

Denizli’de Bayram Namazı Kılındı

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.