Denizli’de bugün kuvvetli yağış bekleniyor

HAVA DURUMU 07.05.2020 - 10:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli’de bugün kuvvetli yağış bekleniyor

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 14 ila 22 derece arası değişirken hava gökgürültülü sağanak yağış şeklinde olacak, rüzgar batıdan 9 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre Denizli ve birçok ilde kuvvetli yağışların olacağı tahmin ediliyor.   Yurt genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Balıkesir, Giresun, Trabzon, Rize, Kars ve Ardahan çevreleri ile Adana ve Mersin’in iç ve yüksek, Artvin'in kıyı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta ve Tokat çevreleri ile Aydın’ın iç, Konya’nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı doğu kesimlerde 3 ila 5 derece artacak, batı kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak. Rüzgar, genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek. Denizli’de bugün etkili olacak sağanak yağış Cuma günü hafif sağanak yağış şeklinde bekleniyor. Hafta sonundan itibaren hava sıcaklıkların artacağı havanın az bulutlu şeklinde olması bekleniyor.     Hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;  

Denizli’de bugün hava sıcaklığı 14 ila 22 derece arası değişirken hava gökgürültülü sağanak yağış şeklinde olacak, rüzgar batıdan 9 km/sa hızında esmesi bekleniyor. Meteoroloji verilerine göre Denizli ve birçok ilde kuvvetli yağışların olacağı tahmin ediliyor.

 

Yurt genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Balıkesir, Giresun, Trabzon, Rize, Kars ve Ardahan çevreleri ile Adana ve Mersin’in iç ve yüksek, Artvin'in kıyı kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Denizli, Uşak, Afyonkarahisar, Isparta ve Tokat çevreleri ile Aydın’ın iç, Konya’nın kuzey kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.


Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı doğu kesimlerde 3 ila 5 derece artacak, batı kesimlerde 4 ila 6 derece azalacak. Rüzgar, genellikle kuzeyli, Akdeniz kıyıları ve Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esecek.


Denizli’de bugün etkili olacak sağanak yağış Cuma günü hafif sağanak yağış şeklinde bekleniyor. Hafta sonundan itibaren hava sıcaklıkların artacağı havanın az bulutlu şeklinde olması bekleniyor.

 

 

Hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise Denizli’de 5 günlük hava raporu ise şöyle;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.