Denizli’de Camiye Çirkin Saldırı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 27.07.2021 - 10:54, Güncelleme: 27.07.2021 - 11:04
 

Denizli’de Camiye Çirkin Saldırı

Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından dün gece camiye çirkin saldırı gerçekleştirildi. Caminin halı, duvar ve birçok yerine boya ile zarar veren şahıslara, cami cemaati ve mahalleli büyük tepki gösterdi.

Avrupa’da sıkça rastlanan terör örgütleri ve İslam düşmanları tarafından camilere gerçekleştirilen saldırıların bir örneği Denizli’de yaşandı. Olay, Pamukkale İlçesi, Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Keskin Cami’de meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler tarafından gerçekleştirilen boyalı saldırıda, caminin halılarına, duvarlarına boya atarken; cami içindeki avizeleri kırdı, malzemelere de zarar verdi. Camiye gelen cemaat durumu fark eder etmez, emniyet güçlerine durumu aktarırken yaşanan olaya da sert tepki gösterdiler. Olay yerine gelen Pamukkale Belediyesi temizlik ekipleri ve mahalle sakinleri camiyi hep birlikte temizledi. Polis ise olayı gerçekleştirenleri bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı. “YAZIKLAR OLSUN” Olay yerinde çirkin saldırı sonrası caminin durumunu görüntüleyen ve yaşananlara isyan eden Hürriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Çakar, “Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Allah’ın evine yapılan bu çirkin saldırıya karşı hangi söz yeterli olur! Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin hangi amaca hizmet ettiğini de anlamak çok zor. Ciğerim parçalandı, yüreğim dağlandı. Hayatımda böyle bir ahlaksızlıkla karşı karşıya kaldık. Bir an önce saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunup adaletin karşısına çıkarılmasını istiyorum. Bu ve buna benzer ibadethanelere yapılan tüm saldırıları kınıyor ve bir daha yaşanmamasını diliyorum” diye konuştu.
Denizli’nin Pamukkale İlçesi’nde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından dün gece camiye çirkin saldırı gerçekleştirildi. Caminin halı, duvar ve birçok yerine boya ile zarar veren şahıslara, cami cemaati ve mahalleli büyük tepki gösterdi.

Avrupa’da sıkça rastlanan terör örgütleri ve İslam düşmanları tarafından camilere gerçekleştirilen saldırıların bir örneği Denizli’de yaşandı. Olay, Pamukkale İlçesi, Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Keskin Cami’de meydana geldi. Kimliği belirsiz kişiler tarafından gerçekleştirilen boyalı saldırıda, caminin halılarına, duvarlarına boya atarken; cami içindeki avizeleri kırdı, malzemelere de zarar verdi.

Camiye gelen cemaat durumu fark eder etmez, emniyet güçlerine durumu aktarırken yaşanan olaya da sert tepki gösterdiler. Olay yerine gelen Pamukkale Belediyesi temizlik ekipleri ve mahalle sakinleri camiyi hep birlikte temizledi. Polis ise olayı gerçekleştirenleri bulmak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

“YAZIKLAR OLSUN”

Olay yerinde çirkin saldırı sonrası caminin durumunu görüntüleyen ve yaşananlara isyan eden Hürriyet Mahallesi Muhtarı Mehmet Çakar, “Ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Allah’ın evine yapılan bu çirkin saldırıya karşı hangi söz yeterli olur! Bu saldırıyı gerçekleştirenlerin hangi amaca hizmet ettiğini de anlamak çok zor. Ciğerim parçalandı, yüreğim dağlandı. Hayatımda böyle bir ahlaksızlıkla karşı karşıya kaldık. Bir an önce saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunup adaletin karşısına çıkarılmasını istiyorum. Bu ve buna benzer ibadethanelere yapılan tüm saldırıları kınıyor ve bir daha yaşanmamasını diliyorum” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.