Denizli’de çeşitli suçlardan 124 kişi tutuklandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 20.06.2022 - 17:18, Güncelleme: 20.06.2022 - 17:18
 

Denizli’de çeşitli suçlardan 124 kişi tutuklandı

Denizli’de il genelinde meydana gelen asayiş olayları nedeniyle araması ve yakalaması bulunan 124 şahıs yakalanarak tutuklandı. Asayiş ve Ahlak polisi tarafından yapılan iş yeri, eğlence ve ikametlere yapılan denetimlerde kumar oynayan ve oynatan 6 kişi yakalandı.

Ekipler tarafından il geleninde 13-19 Haziran 2022 tarihleri arası 260 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapıldı. Denetimlerde rutin kontrollerde 54 bin 66 kişinin GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı. Yapılan denetimlerde, 3 iş yerinin açıktan alkol sunumu, 1 işyerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği, 1 işyerinin ise canlı müzik belgesinin olmamasına rağmen canlı müzik yapıldığı tespit edildi. Tespit edilen iş yerleri hakkında idari işlem yapıldı. 1 kahvehanede yapılan denetimlerde kumar oynadıkları tespit edilen 4 kişi yakalanırken 4 şahsa kumar oynamaktan 7 bin 276 lira ceza kesildi. 2 şahsa ise; “Kumar oynanmasına Yer ve İmkân Sağlama” suçundan şüpheli olarak adli işlem yapıldı. Geçici konaklama yerlerine yönelik yapılan kontrol ve denetimlerde, 6 ayrı adreste bulunan araç kiralama firması ile 8 ayrı adreste bulunan toplam 83 apart dairesi kontrol edildi. Denetimler sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı. İl genelinde meydana gelen çeşitli asayiş olaylarına karışan ve adli makamlarca yakalama emri bulunan şahıslara yönelik çalışmalarda 124 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yapılan çalışmalar neticesinde; 2 adet tabanca, 4 adet av tüfeği, 1 adet bıçak, 1 adet kurusu sıkı tabanca, 1 adet çalıntı otomobil, 5 adet çalıntı motosiklet, 2 adet çalıntı akü, 16 adet kalorifer peteği, kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 700 TL para ele geçirildi.
Denizli’de il genelinde meydana gelen asayiş olayları nedeniyle araması ve yakalaması bulunan 124 şahıs yakalanarak tutuklandı. Asayiş ve Ahlak polisi tarafından yapılan iş yeri, eğlence ve ikametlere yapılan denetimlerde kumar oynayan ve oynatan 6 kişi yakalandı.

Ekipler tarafından il geleninde 13-19 Haziran 2022 tarihleri arası 260 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapıldı. Denetimlerde rutin kontrollerde 54 bin 66 kişinin GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı.

Yapılan denetimlerde, 3 iş yerinin açıktan alkol sunumu, 1 işyerinin ruhsatsız faaliyet gösterdiği, 1 işyerinin ise canlı müzik belgesinin olmamasına rağmen canlı müzik yapıldığı tespit edildi. Tespit edilen iş yerleri hakkında idari işlem yapıldı. 1 kahvehanede yapılan denetimlerde kumar oynadıkları tespit edilen 4 kişi yakalanırken 4 şahsa kumar oynamaktan 7 bin 276 lira ceza kesildi. 2 şahsa ise; “Kumar oynanmasına Yer ve İmkân Sağlama” suçundan şüpheli olarak adli işlem yapıldı.

Geçici konaklama yerlerine yönelik yapılan kontrol ve denetimlerde, 6 ayrı adreste bulunan araç kiralama firması ile 8 ayrı adreste bulunan toplam 83 apart dairesi kontrol edildi. Denetimler sonucunda herhangi bir olumsuzluğa rastlanılmadı.

İl genelinde meydana gelen çeşitli asayiş olaylarına karışan ve adli makamlarca yakalama emri bulunan şahıslara yönelik çalışmalarda 124 şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Yapılan çalışmalar neticesinde; 2 adet tabanca, 4 adet av tüfeği, 1 adet bıçak, 1 adet kurusu sıkı tabanca, 1 adet çalıntı otomobil, 5 adet çalıntı motosiklet, 2 adet çalıntı akü, 16 adet kalorifer peteği, kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 700 TL para ele geçirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.