Denizli'de deprem!

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 09.01.2022 - 14:26, Güncelleme: 09.01.2022 - 14:47
 

Denizli'de deprem!

Denizli’de bugün saat 14.15’de merkez üssü Çal İlçesinde 3.7 şiddetinde deprem meydana geldi.

Denizli’de bugün sabah saatlerinde Pamukkale, Çal ve Honaz İlçelerinde artçı sarsıntıların meydana geldiği Denizli’de, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD)tarafından açıklanan bilgiye göre, saat 14.15’de 3.7 şiddetinde depremin derinliğini 6.97 km olduğu belirtildi. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise Depremin Çal-Karapınar’da şiddetinin 3.7 olduğunu derinliğinin ise 6.1 km olduğunu açıkladı.
Denizli’de bugün saat 14.15’de merkez üssü Çal İlçesinde 3.7 şiddetinde deprem meydana geldi.

Denizli’de bugün sabah saatlerinde Pamukkale, Çal ve Honaz İlçelerinde artçı sarsıntıların meydana geldiği Denizli’de, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı (AFAD)tarafından açıklanan bilgiye göre, saat 14.15’de 3.7 şiddetinde depremin derinliğini 6.97 km olduğu belirtildi.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü ise Depremin Çal-Karapınar’da şiddetinin 3.7 olduğunu derinliğinin ise 6.1 km olduğunu açıkladı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.