Denizli’de eğlence mekanlarına baskın!

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.08.2022 - 17:04, Güncelleme: 15.08.2022 - 17:04
 

Denizli’de eğlence mekanlarına baskın!

Denizli’de gerçekleştirilen ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 314 farklı adres kontrol edildi. Denetim ve sorgulamalarda 76 bin 121 kişi sorgulanırken haklarında yakalama emri bulunan 72 şahıs tutuklandı. Kumar ve fuhuş olaylarına karışan 16 kişi ile 6 iş yerinde konsomasyon yaptığı tespit edilen 15 kadın yakalandı.

Denizli’de gerçekleştirilen denetimler 8 ile 14 Ağustos 2022 tarihleri arasında ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 314 farklı adres kontrol edildi. Denetimlerde 76 bin 121 kişinin GBT ve UYAP sorgulamaları yapıldı. Yapılan denetimlerde bir kahvehanede 6 şahsın kumar oynadığı tespit edilerek toplam 10 bin 914 TL idari para cezası, 1 şahsa ise kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamaktan adli işlem yapıldı. Üç iş yerinde ise fuhuş olayına karışan 8 şahsa 11 bin 710 TL para cezası uygulanırken 1 şahsa ise fuhuşa teşvik ve aracılık etmekten adli işlem yapıldı. KONSOMASYON YAPAN 15 KADIN YAKALANDI Acıpayam İlçesi’nde 6 içkili mekanda yapılan denetimlerde konsomasyon yaptığı tespit edilen 15 kadın yakalandı. Yakalanan kadınlardan 1’inin yaşının küçük olduğu 5’inin ise yabancı uyruklu olduğu ve izinsiz çalıştırıldığı tespit edildi. Olayla ilgili gerekli işlemlerin yapıldığı belirtildi. 4 APART SAHİBİNE CEZA YAĞDI Geçici konaklama yerleri ve araç kiralama şirketlerine yönelik yapılan kontrol ve denetimlerde, 8 ayrı adreste bulunan toplam 130 apart dairesi kontrol edildi. Yapılan kontrollerde(4 apart yetkilisine 66 bin 659 TL idari para cezası uygulandı. ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN 72 KİŞİ TUTUKLANDI İl genelinde çeşitli asayiş olaylarına karışan ve haklarında arama ve yakalama emri bulunan 72 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldığı mahkemelerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan çalışmalar neticesinde; 9 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği, 70 adet tabanca fişeği, 2 adet bıçak, 4 adet çalıntı motosiklet, 1 çalıntı altın yüzük, 1 çalıntı altın kelepçe, 6 paket çalıntı kaşar, dolandırıcılık olaylarında kullanıldığı tespit edilen 49 binTL ve 2 bin Euro para, 1 adet cep telefonu, kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 570 bin TL para ele geçirildi.
Denizli’de gerçekleştirilen ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 314 farklı adres kontrol edildi. Denetim ve sorgulamalarda 76 bin 121 kişi sorgulanırken haklarında yakalama emri bulunan 72 şahıs tutuklandı. Kumar ve fuhuş olaylarına karışan 16 kişi ile 6 iş yerinde konsomasyon yaptığı tespit edilen 15 kadın yakalandı.

Denizli’de gerçekleştirilen denetimler 8 ile 14 Ağustos 2022 tarihleri arasında ev, iş yeri ve apart denetimlerinde 314 farklı adres kontrol edildi. Denetimlerde 76 bin 121 kişinin GBT ve UYAP sorgulamaları yapıldı. Yapılan denetimlerde bir kahvehanede 6 şahsın kumar oynadığı tespit edilerek toplam 10 bin 914 TL idari para cezası, 1 şahsa ise kumar oynanmasına yer ve imkan sağlamaktan adli işlem yapıldı. Üç iş yerinde ise fuhuş olayına karışan 8 şahsa 11 bin 710 TL para cezası uygulanırken 1 şahsa ise fuhuşa teşvik ve aracılık etmekten adli işlem yapıldı.

KONSOMASYON YAPAN 15 KADIN YAKALANDI

Acıpayam İlçesi’nde 6 içkili mekanda yapılan denetimlerde konsomasyon yaptığı tespit edilen 15 kadın yakalandı. Yakalanan kadınlardan 1’inin yaşının küçük olduğu 5’inin ise yabancı uyruklu olduğu ve izinsiz çalıştırıldığı tespit edildi. Olayla ilgili gerekli işlemlerin yapıldığı belirtildi.

4 APART SAHİBİNE CEZA YAĞDI

Geçici konaklama yerleri ve araç kiralama şirketlerine yönelik yapılan kontrol ve denetimlerde, 8 ayrı adreste bulunan toplam 130 apart dairesi kontrol edildi. Yapılan kontrollerde(4 apart yetkilisine 66 bin 659 TL idari para cezası uygulandı.

ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN 72 KİŞİ TUTUKLANDI

İl genelinde çeşitli asayiş olaylarına karışan ve haklarında arama ve yakalama emri bulunan 72 şüpheli yakalandı. Yakalanan şüpheliler çıkarıldığı mahkemelerce tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yapılan çalışmalar neticesinde; 9 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet av tüfeği, 70 adet tabanca fişeği, 2 adet bıçak, 4 adet çalıntı motosiklet, 1 çalıntı altın yüzük, 1 çalıntı altın kelepçe, 6 paket çalıntı kaşar, dolandırıcılık olaylarında kullanıldığı tespit edilen 49 binTL ve 2 bin Euro para, 1 adet cep telefonu, kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 570 bin TL para ele geçirildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.