Denizli’de FETÖ Operasyonu: 6 kişi yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 16.05.2022 - 17:31, Güncelleme: 16.05.2022 - 17:31
 

Denizli’de FETÖ Operasyonu: 6 kişi yakalandı

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında 3 şüpheli ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi olmak kaydı ile 6 kişi yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde düzenlenen operasyonlarda FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında 3 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında adli makamlarca işlem yapıldı. Diğer taraftan, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan hakkında 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi ile örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek suçundan hakkında 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalandı. Yakalanan 2 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı. Yine örgüte üye olma suçundan hakkında 6 yıl 4 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aran 1 kişi yakalandı. Yakalanan şahıs hakkında adli makamlarca işlem yapıldı.
Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY silahlı terör örgütü soruşturması kapsamında 3 şüpheli ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 kişi olmak kaydı ile 6 kişi yakalandı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından son bir hafta içerisinde düzenlenen operasyonlarda FETÖ/PDY silahlı terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında 3 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheli şahıslar hakkında adli makamlarca işlem yapıldı.

Diğer taraftan, FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olma suçundan hakkında 6 yıl 10 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan 1 kişi ile örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek suçundan hakkında 2 yıl 1 ay hapis cezası bulunan 1 şahıs yakalandı. Yakalanan 2 şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Yine örgüte üye olma suçundan hakkında 6 yıl 4 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aran 1 kişi yakalandı. Yakalanan şahıs hakkında adli makamlarca işlem yapıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.