Denizli’de FETÖ/PDY ve PKK/KCK operasyonu

ASAYİŞ 15.02.2021 - 16:53, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:57
 

Denizli’de FETÖ/PDY ve PKK/KCK operasyonu

Denizli’de terör örgütleri FETÖ/PDY ile PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı. Alınan 5 kişiden 2 kişi tutuklandı.   Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör örgütlerine yönelik soruşturma kapsamında 3’ü FETÖ/PDY terör örgütü şüphelisi ve 2’si PKK/KCK terör örgütü kapsamında örgüt propagandası yapmak suçundan aranan şahsılara yönelik operasyon düzenlendi.   FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; örgütün mahrem yapılanmasında faaliyet yürüten ve ankesörlü/büfe sabit hatlardan ardışık olarak arandığı tespit edilen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 3 şüpheli şahıs yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.   PKK/KCK terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında ise; Sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yapmak suçundan yakalama emri ile aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca 1 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs ile Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesince 1 yıl hapis cezası ile aranan bir  düzenlenen operasyonla yakalandı.  Adliyeye sevk edilen şahıslardan 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Denizli’de terör örgütleri FETÖ/PDY ile PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonlarda 5 kişi gözaltına alındı. Alınan 5 kişiden 2 kişi tutuklandı.

 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen terör örgütlerine yönelik soruşturma kapsamında 3’ü FETÖ/PDY terör örgütü şüphelisi ve 2’si PKK/KCK terör örgütü kapsamında örgüt propagandası yapmak suçundan aranan şahsılara yönelik operasyon düzenlendi.

 

FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; örgütün mahrem yapılanmasında faaliyet yürüten ve ankesörlü/büfe sabit hatlardan ardışık olarak arandığı tespit edilen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda 3 şüpheli şahıs yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

PKK/KCK terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında ise; Sosyal medya üzerinden terör örgütü propagandası yapmak suçundan yakalama emri ile aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca 1 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs ile Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesince 1 yıl hapis cezası ile aranan bir  düzenlenen operasyonla yakalandı.  Adliyeye sevk edilen şahıslardan 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.