Denizli’de fiyatı 2.5 TL olan ekmekler israf ediliyor

EKONOMİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 24.11.2021 - 11:22, Güncelleme: 24.11.2021 - 11:58
 

Denizli’de fiyatı 2.5 TL olan ekmekler israf ediliyor

Denizli’de geçtiğimiz hafta ekmek fiyatının artışı ile 230 gram ekmek 2.5 TL’den satılmaya başladı. Ancak israf kalemlerinin başında gelen ekmekler Denizli sokaklarına atılıyor.

Üç ekmek alınan evlerde 1 ekmek çöpe gidiyor. Ekonomik krizden ve son zamla ekmek fiyatında yaşanan artışın ardından Denizli’de sokağa bırakılan ekmekleri gören duyarlı vatandaşları derinden üzüyor. Nesrin Salman isimli kadın okurumuzun bize ulaşarak gönderdiği resimlerde sokağa atılan ekmek ve unlu mamullerin yaşanan ekmek zammının ardından israf edilen ekmeklere dikkat çekmek istedi. Her gün çocuğunu okula götürdüğünde aynı manzara ile karşılaşan Salman, vatandaşların duyarlı olmasını istedi. Merkezefendi İlçesi, Akkonak Mahallesi, Fatih Caddesi’nde sokağa bırakılan ekmeklerin hemen hemen her gün atıldığını belirten Nesrin Salman, “ Her gün bu manzarayla karşılaşıyorum. Bu nedir böyle! Ekonomik sıkıntı yaşandığı belirtilen son günlerde iktidarı suçlayarak şikayet edenler önce kendi yaptıklarına bakmalıdır. Her şeyi devletten beklemek ne kadar doğrudur? Bizler birey ve aile olarak israf ve müsriflik yapma konusunda kendimize çeki düzen vermeliyiz.  Denizli’de 2.5 TL olan ekmek fiyatı bu gidişler 5 TL bile olur. Bu kadar aç insan var, bu nedir? Nasıl bir ahlak? Bence herkese ekmek de her şey de yeter. İnsanların gözü aç, her gün bulduğum ekmekleri toplayarak Pazar günü mahalleye gelen sütçüye veriyorum. Şehrin her köşesinde bu şekilde atılan ekmekleri görmemiz mümkündür” ifadelerini kullandı.
Denizli’de geçtiğimiz hafta ekmek fiyatının artışı ile 230 gram ekmek 2.5 TL’den satılmaya başladı. Ancak israf kalemlerinin başında gelen ekmekler Denizli sokaklarına atılıyor.

Üç ekmek alınan evlerde 1 ekmek çöpe gidiyor. Ekonomik krizden ve son zamla ekmek fiyatında yaşanan artışın ardından Denizli’de sokağa bırakılan ekmekleri gören duyarlı vatandaşları derinden üzüyor.

Nesrin Salman isimli kadın okurumuzun bize ulaşarak gönderdiği resimlerde sokağa atılan ekmek ve unlu mamullerin yaşanan ekmek zammının ardından israf edilen ekmeklere dikkat ç ekmek istedi. Her gün çocuğunu okula götürdüğünde aynı manzara ile karşılaşan Salman, vatandaşların duyarlı olmasını istedi.

Merkezefendi İlçesi, Akkonak Mahallesi, Fatih Caddesi’nde sokağa bırakılan ekmeklerin hemen hemen her gün atıldığını belirten Nesrin Salman, “ Her gün bu manzarayla karşılaşıyorum. Bu nedir böyle! Ekonomik sıkıntı yaşandığı belirtilen son günlerde iktidarı suçlayarak şikayet edenler önce kendi yaptıklarına bakmalıdır. Her şeyi devletten beklemek ne kadar doğrudur? Bizler birey ve aile olarak israf ve müsriflik yapma konusunda kendimize çeki düzen vermeliyiz.  Denizli’de 2.5 TL olan ekmek fiyatı bu gidişler 5 TL bile olur. Bu kadar aç insan var, bu nedir? Nasıl bir ahlak? Bence herkese ekmek de her şey de yeter. İnsanların gözü aç, her gün bulduğum ekmekleri toplayarak Pazar günü mahalleye gelen sütçüye veriyorum. Şehrin her köşesinde bu şekilde atılan ekmekleri görmemiz mümkündür” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.