Denizli’de Fotoğraf ve Sanat Rüzgarı

SANAT (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 15.06.2022 - 16:32, Güncelleme: 15.06.2022 - 16:36
 

Denizli’de Fotoğraf ve Sanat Rüzgarı

Türkiye Fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü (TFGK) kurucusu fotoğraf sanatçısı oyuncu Barış Kerim Cesur ve fotoğraf sanatçısı duayen isim İlyas Göçmen, DEFSAD ve Merkezefendi Belediyesi’ne konuk oldu.

Denizli ziyaretinde ilk olarak sanatçılar DEFSAD’da (Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği)  sunum gerçekleştirdiler. İlyas Göçmen’in 54 yıldır fotoğraflarını çektiği Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni ve çeşitli projelerinden sunumlar gerçekleştirdi. Barış Kerim Cesur’da yaşam belirtileri adında yeni projesinin tanıtımını yaptı. , Program dışında sanatçılar, Denizli’de birçok yerde çekimler yaptı. Sanatçılar, kent merkezinde bulunan Bakırcılar Çarşısı’nda çekimlerini gerçekleştirdiler. Denizli’nin turizm merkezi, Pamukkale Travertenleri, Hierapolis Antik Kentini, Honaz Keloğlan Mağaraları ve Laodikeia Antik Kenti’ni ziyaret eden sanatçılar bol bol fotoğraf çekti.
Türkiye Fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü (TFGK) kurucusu fotoğraf sanatçısı oyuncu Barış Kerim Cesur ve fotoğraf sanatçısı duayen isim İlyas Göçmen, DEFSAD ve Merkezefendi Belediyesi’ne konuk oldu.

Denizli ziyaretinde ilk olarak sanatçılar DEFSAD’da (Denizli Fotoğraf Sanatı Derneği)  sunum gerçekleştirdiler. İlyas Göçmen’in 54 yıldır fotoğraflarını çektiği Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ni ve çeşitli projelerinden sunumlar gerçekleştirdi. Barış Kerim Cesur’da yaşam belirtileri adında yeni projesinin tanıtımını yaptı.

,

Program dışında sanatçılar, Denizli’de birçok yerde çekimler yaptı. Sanatçılar, kent merkezinde bulunan Bakırcılar Çarşısı’nda çekimlerini gerçekleştirdiler. Denizli’nin turizm merkezi, Pamukkale Travertenleri, Hierapolis Antik Kentini, Honaz Keloğlan Mağaraları ve Laodikeia Antik Kenti’ni ziyaret eden sanatçılar bol bol fotoğraf çekti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.