Denizli’de fuhuş ve kumardan 10 kişi yakalandı

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 25.10.2021 - 16:44, Güncelleme: 25.10.2021 - 16:44
 

Denizli’de fuhuş ve kumardan 10 kişi yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde apart, işyeri ve eğlence mekanlarına yaptığı denetimlerde fuhuş ve kumar olayına karışan 10 kişi yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü, asayiş büro ve ahlak büro ekipleri tarafından 18-24 Ekim tarihleri arasında il genelinde, 777 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimini yaptı. Denetimlerde, 2 fuhuş olayında 5 kişiye 4 bin 300 TL idari yaptırım cezası uygulanırken şahıslara “Fuhuşa Teşvik ve Aracılık Etmek” suçundan adli makamlarca işlem yapıldı. Kumar oynadığı tespit edilen bir işyerinde 5 şahıs yakalandı. Yakalanan 5 şahsa 6 bin 680 TL idari yaptırım cezası uygulanırken 1 şüpheli şahsa “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli makamlarca işlem yapıldı. Diğer taraftan 1 kahvehanede alkol kullanımı tespit edilerek gerekli idari işlem yapıldı. Apartlara yönelik yapılan denetimler ise 6 ayrı adreste bulunan toplam 95 apart dairesi kontrol edildi. Denetimlerde 1 apart sahibine 9 bin 832 TL idari yaptırım kararı uygulandı. Denetimlerde 1 134 şahsın GBT ve HES kodu sorgulaması yapıldı.
Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde apart, işyeri ve eğlence mekanlarına yaptığı denetimlerde fuhuş ve kumar olayına karışan 10 kişi yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü, asayiş büro ve ahlak büro ekipleri tarafından 18-24 Ekim tarihleri arasında il genelinde, 777 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimini yaptı.

Denetimlerde, 2 fuhuş olayında 5 kişiye 4 bin 300 TL idari yaptırım cezası uygulanırken şahıslara “Fuhuşa Teşvik ve Aracılık Etmek” suçundan adli makamlarca işlem yapıldı. Kumar oynadığı tespit edilen bir işyerinde 5 şahıs yakalandı. Yakalanan 5 şahsa 6 bin 680 TL idari yaptırım cezası uygulanırken 1 şüpheli şahsa “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli makamlarca işlem yapıldı. Diğer taraftan 1 kahvehanede alkol kullanımı tespit edilerek gerekli idari işlem yapıldı.

Apartlara yönelik yapılan denetimler ise 6 ayrı adreste bulunan toplam 95 apart dairesi kontrol edildi. Denetimlerde 1 apart sahibine 9 bin 832 TL idari yaptırım kararı uygulandı. Denetimlerde 1 134 şahsın GBT ve HES kodu sorgulaması yapıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.