Denizli’de güneşli hava yerini yağışlara bırakacak!

DENİZLİ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 29.05.2022 - 17:14, Güncelleme: 29.05.2022 - 17:14
 

Denizli’de güneşli hava yerini yağışlara bırakacak!

Denizli’de bunaltıcı havaların ardından yeni haftanın gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Çarşamba gününden itibaren etkili olması beklenen yağışlar hafta sonuna kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli kent merkezinde bugün parçalı bulutlu olan hava kuzey doğu ilçelerinde akşam saatlerine doğru yağış bekleniyor. Bugün, bölge genelinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar ve batı kesimleri ile Denizli'nin kuzeydoğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının1 ila 3 derece artması bekleniyor. Rüzgar Güneybatılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Hafta sonu bunaltıcı havanın yaşandığı Denizli’de, Pazartesi ve Salı günleri güneşli ve parçalı bulutlu olması beklenirken, Çarşamba gününden itibaren gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise meteoroloji ve Google haritalarında Denizli’de hava raporu ise şöyle; Meteoroloji: Google:  
Denizli’de bunaltıcı havaların ardından yeni haftanın gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor. Çarşamba gününden itibaren etkili olması beklenen yağışlar hafta sonuna kadar devam edeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre, Denizli kent merkezinde bugün parçalı bulutlu olan hava kuzey doğu ilçelerinde akşam saatlerine doğru yağış bekleniyor.

Bugün, bölge genelinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinden sonra Afyonkarahisar ve batı kesimleri ile Denizli'nin kuzeydoğu kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığının1 ila 3 derece artması bekleniyor. Rüzgar Güneybatılı yönlerden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Hafta sonu bunaltıcı havanın yaşandığı Denizli’de, Pazartesi ve Salı günleri güneşli ve parçalı bulutlu olması beklenirken, Çarşamba gününden itibaren gök gürültülü ve sağanak yağışın etkili olması bekleniyor.

Hava olaylarında bir değişiklik olmaz ise meteoroloji ve Google haritalarında Denizli’de hava raporu ise şöyle;

Meteoroloji:

Google:

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.