Denizli’de hafta sonu yağış bekleniyor

HAVA DURUMU (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 06.08.2021 - 08:54, Güncelleme: 06.08.2021 - 08:54
 

Denizli’de hafta sonu yağış bekleniyor

Bunaltıcı sıcakların yaşandığı Denizli’de, gönülleri ve bedenleri serinletecek haber meteorolojiden geldi. Hava sıcaklıkları ve yaşanan orman yangınları ile bunalan Denizli’de, Cumartesi günü gök gürültülü ve sağanak yağışın olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, bugün Denizli’de hava sıcaklığı 28 ila 43 derece arasında değişirken rüzgar Batıdan 11 km/sa hızında, nem 8-27 olarak kaydedildi. Cumartesi günü ise yürekleri ve bedenleri serinletecek gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Cumartesi günü yağacak yağışla nem oranı 23-50, rüzgar ise Kuzeyden 18 km/sa hızında olması bekleniyor. Orman yangınlarının yaşandığı Denizli’de yağışların, rüzgarın ve nem oranının etkisi son derece önemli. Bu yüzden yağacak yağışla hafta başından itibaren orman yangınları ve sıcak hava ile bunalan vatandaşlar rahat bir nefes alması bekleniyor. Hava olaylarında bir değişiklik olmaması durumunda Denizli kent merkezi ve orman yangınlarının yaşandığı Buldan, Tavas ve Sarayköy ilçelerinde 5 günlük hava raporu ise şöyle; KENT MERKEZİ BULDAN TAVAS SARAYKÖY
Bunaltıcı sıcakların yaşandığı Denizli’de, gönülleri ve bedenleri serinletecek haber meteorolojiden geldi. Hava sıcaklıkları ve yaşanan orman yangınları ile bunalan Denizli’de, Cumartesi günü gök gürültülü ve sağanak yağışın olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, bugün Denizli’de hava sıcaklığı 28 ila 43 derece arasında değişirken rüzgar Batıdan 11 km/sa hızında, nem 8-27 olarak kaydedildi. Cumartesi günü ise yürekleri ve bedenleri serinletecek gök gürültülü sağanak yağışın etkili olması bekleniyor. Cumartesi günü yağacak yağışla nem oranı 23-50, rüzgar ise Kuzeyden 18 km/sa hızında olması bekleniyor. Orman yangınlarının yaşandığı Denizli’de yağışların, rüzgarın ve nem oranının etkisi son derece önemli. Bu yüzden yağacak yağışla hafta başından itibaren orman yangınları ve sıcak hava ile bunalan vatandaşlar rahat bir nefes alması bekleniyor.

Hava olaylarında bir değişiklik olmaması durumunda Denizli kent merkezi ve orman yangınlarının yaşandığı Buldan, Tavas ve Sarayköy ilçelerinde 5 günlük hava raporu ise şöyle;

KENT MERKEZİ

BULDAN

TAVAS

SARAYKÖY

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.