Denizli'de hamile kadın evinde ölü bulundu

ASAYİŞ (D20HA) - DENİZLİ20HABER.COM | 11.05.2022 - 17:27, Güncelleme: 11.05.2022 - 17:37
 

Denizli'de hamile kadın evinde ölü bulundu

Denizli'nin Buldan ilçesinde ikamet eden iki çocuk annesi hamile kadın evinin banyo küvetinde ölü bulundu.

Buldan Yeni mahallede ikamet eden iki çocuk annesi Hatice Ç., evinin banyo küvetinde ölü bulundu. R. Ç. ile evli olan Hatice Ç.’nin cansız vücudu yakınları tarafından bulundu. İki çocuk sahibi olan 43 yaşındaki Hatice Ç.’nin hamile olduğu ifade edildi. Hatice Ç., geçtiğimiz yıl Ağustos ayında işe giderken saldırıya uğramış ve feci şekilde dövülmüştü. Genç kadının cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp morguna kaldırıldı. Genç kadının ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak: Buldan Yaşam
Denizli'nin Buldan ilçesinde ikamet eden iki çocuk annesi hamile kadın evinin banyo küvetinde ölü bulundu.

Buldan Yeni mahallede ikamet eden iki çocuk annesi Hatice Ç., evinin banyo küvetinde ölü bulundu. R. Ç. ile evli olan Hatice Ç.’nin cansız vücudu yakınları tarafından bulundu. İki çocuk sahibi
olan 43 yaşındaki Hatice Ç.’nin hamile olduğu ifade edildi.

Hatice Ç., geçtiğimiz yıl Ağustos ayında işe giderken saldırıya uğramış ve feci şekilde dövülmüştü. Genç kadının cesedi ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp morguna kaldırıldı.

Genç kadının ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Buldan Yaşam

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.