Denizli'de hava durumu!

HAVA DURUMU 24.10.2018 - 11:51, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:51
 

Denizli'de hava durumu!

Denizli Meteoroloji Müdürlüğü bugün ve yarın için yağış uyarısı yaptı.   Denizli Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, Denizli bugün öğleden sonra ve yarın Sağanak yağışın altına giriyor.     Bugün (Çarşamba) Denizli'nin öğleden sonradan itibaren etkili olacağını tahmin edilen sağanak yağış ile ilgili Denizli Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Vatandaşlara tedbirli olmaları konuşunda uyardı. Yarın (Perşembe) etkili olacağı tahmin edilen hafif yağmur içinde Denizlililere uyarı geldi. Meteoroloji yetkililerinin uyardığı hava sıcaklığı yarın 14 dereceye düşecek. Hafif sağanak yağışlı bir hava Denizlilileri karşılayacak.  Cuma günü ve Hafta sonu için ise havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor. Ancak hava sıcaklığında önemli bir düşme olacak.7 derece birden soğuck havada dışarıya çıkacak Denizlilier biraz daha kalın giyinmek zorunda. Gece sıcaklıklarıda Cuma gecesinden itibaren hissedilir derecede düşecek.5 dereceye kadar düşecek sıcaklık hafta sonu 9 derece ortalamada olacak.  

Denizli Meteoroloji Müdürlüğü bugün ve yarın için yağış uyarısı yaptı.

 

Denizli Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, Denizli bugün öğleden sonra ve yarın Sağanak yağışın altına giriyor.

 

 

Bugün (Çarşamba) Denizli'nin öğleden sonradan itibaren etkili olacağını tahmin edilen sağanak yağış ile ilgili Denizli Meteoroloji Bölge Müdürlüğü Vatandaşlara tedbirli olmaları konuşunda uyardı.

Yarın (Perşembe) etkili olacağı tahmin edilen hafif yağmur içinde Denizlililere uyarı geldi. Meteoroloji yetkililerinin uyardığı hava sıcaklığı yarın 14 dereceye düşecek. Hafif sağanak yağışlı bir hava Denizlilileri karşılayacak.  Cuma günü ve Hafta sonu için ise havanın parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Ancak hava sıcaklığında önemli bir düşme olacak.7 derece birden soğuck havada dışarıya çıkacak Denizlilier biraz daha kalın giyinmek zorunda.

Gece sıcaklıklarıda Cuma gecesinden itibaren hissedilir derecede düşecek.5 dereceye kadar düşecek sıcaklık hafta sonu 9 derece ortalamada olacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.