Denizli'de hava durumu!

HAVA DURUMU 07.12.2019 - 09:09, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:52
 

Denizli'de hava durumu!

Denizli kent merkezinde bugün hava sıcaklığı 3 ila 15 derece arası değişirken hava çok bulutlu, rüzgar kuzeyden 4 km/sa şeklinde olacak. Hafta sonu Pazar günü Merkezefendi ilçesi dışında diğer 18 ilçede hafif yağmur gözlemleniyor. Yağışlı hava Salı ve Çarşamba günü kent merkezini etkisi altına alacak.   Hava sıcaklıklarının eksi derecelere düştüğü Denizli’de, özellikle ilçelerde Cumartesi ve Pazar günleri kuvvetli buzlanma ve don olayı meydana geleceği uyarısı yapıldı.   Meteoroloji genel Müdürlüğü verilerine göre; Pazar günü kent merkezinde hava çok bulutlu olacağı Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Pamukkale, Sarayköy, Serinhisar, Tavas ilçelerinde ise hafif yağmurlu bir havanın olacağı tahmin ediliyor. Denizli genelinde Pazartesi yağmur beklenmezken, Salı ve Çarşamba günü yağmurlu hava yeniden etkisini gösterecek. Kent merkezi yağmurlu geçeceği tahmin edilen Denizli’de, bu iki günde tüm ilçelerde hafif yağmur olacağı bekleniyor.   Denizli’de 5 günlük hava raporu;     Bazı ilçelerde bugün hava sıcaklıkları ise şöyle;   ACIPAYAM: Parçalı bulutlu -2 ila 12 derece   BOZKURT: Parçalı bulutlu 0 ila 13 derece   ÇAMELİ: Parçalı bulutlu -1 ila 11 derece   ÇİVRİL: Parçalı bulutlu 0 ila 12 derece   ÇAL: Parçalı bulutlu 0 ila 14 arası   SERİNHİSAR: Parçalı bulutlu -1 ila 13 derece   PAMUKKALE: Çok bulutlu 1 ila 13 derece

Denizli kent merkezinde bugün hava sıcaklığı 3 ila 15 derece arası değişirken hava çok bulutlu, rüzgar kuzeyden 4 km/sa şeklinde olacak. Hafta sonu Pazar günü Merkezefendi ilçesi dışında diğer 18 ilçede hafif yağmur gözlemleniyor. Yağışlı hava Salı ve Çarşamba günü kent merkezini etkisi altına alacak.

 

Hava sıcaklıklarının eksi derecelere düştüğü Denizli’de, özellikle ilçelerde Cumartesi ve Pazar günleri kuvvetli buzlanma ve don olayı meydana geleceği uyarısı yapıldı.

 

Meteoroloji genel Müdürlüğü verilerine göre; Pazar günü kent merkezinde hava çok bulutlu olacağı Acıpayam, Babadağ, Baklan, Bekilli, Beyağaç, Bozkurt, Buldan, Çal, Çameli, Çardak, Çivril, Güney, Honaz, Kale, Pamukkale, Sarayköy, Serinhisar, Tavas ilçelerinde ise hafif yağmurlu bir havanın olacağı tahmin ediliyor. Denizli genelinde Pazartesi yağmur beklenmezken, Salı ve Çarşamba günü yağmurlu hava yeniden etkisini gösterecek. Kent merkezi yağmurlu geçeceği tahmin edilen Denizli’de, bu iki günde tüm ilçelerde hafif yağmur olacağı bekleniyor.

 

Denizli’de 5 günlük hava raporu;

 

 

Bazı ilçelerde bugün hava sıcaklıkları ise şöyle;

 

ACIPAYAM: Parçalı bulutlu -2 ila 12 derece

 

BOZKURT: Parçalı bulutlu 0 ila 13 derece

 

ÇAMELİ: Parçalı bulutlu -1 ila 11 derece

 

ÇİVRİL: Parçalı bulutlu 0 ila 12 derece

 

ÇAL: Parçalı bulutlu 0 ila 14 arası

 

SERİNHİSAR: Parçalı bulutlu -1 ila 13 derece

 

PAMUKKALE: Çok bulutlu 1 ila 13 derece

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.