Denizli'de iki İlçede deprem

DENİZLİ 17.08.2016 - 18:36, Güncelleme: 21.04.2021 - 10:50
 

Denizli'de iki İlçede deprem

denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de iki İlçede deprem

Denizli bugün iki ayrı deprem meydana geldi. Merkez üssü Çal İlçesi’nde 8.7 kilometre derinlikte 2.5, Çameli İlçesi’nde 10.4 kilometre derinliğinde 1.6 şiddetinde iki ayrı deprem meydana geldi.   Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada; bugün Çameli’de saat 12.47’de 10.4 kilometre derinliğinde 1.6 şiddetinde ve Çal İlçesi’nde saat 13.03’te 14.7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem fazla hissedilmedi.   17 Ağustos Marmara depremin yıl dönümü olan bugünde, Ege Bölge illerinden Muğla- İkizce ve Çırpı’da iki ayrı deprem meydana gelirken Kütahya Tavşanlı’da 1 deprem meydana geldi.   Denizli, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Çanakkale, Düzce, Hakkari, Hatay, İzmir, Manisa, Muğla gibi önemli sayıda illerin tamamı deprem açısından en tehlikeli gruba giren 1. Derece deprem bölgesinde bulunuyor.  
denizli haber / denizli 20 haber / Denizli'de iki İlçede deprem

Denizli bugün iki ayrı deprem meydana geldi. Merkez üssü Çal İlçesi’nde 8.7 kilometre derinlikte 2.5, Çameli İlçesi’nde 10.4 kilometre derinliğinde 1.6 şiddetinde iki ayrı deprem meydana geldi.

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından yapılan açıklamada; bugün Çameli’de saat 12.47’de 10.4 kilometre derinliğinde 1.6 şiddetinde ve Çal İlçesi’nde saat 13.03’te 14.7 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem fazla hissedilmedi.

 

17 Ağustos Marmara depremin yıl dönümü olan bugünde, Ege Bölge illerinden Muğla- İkizce ve Çırpı’da iki ayrı deprem meydana gelirken Kütahya Tavşanlı’da 1 deprem meydana geldi.  

Denizli, Aydın, Balıkesir, Bingöl, Çanakkale, Düzce, Hakkari, Hatay, İzmir, Manisa, Muğla gibi önemli sayıda illerin tamamı deprem açısından en tehlikeli gruba giren 1. Derece deprem bölgesinde bulunuyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizli20haber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.